KıbrısManşetSporSürmanşet

GIYNIK büyümeye devam ediyor

Siz değerli okurlarımıza ve takipçilerimize layık olabilmek adına pandemi döneminde dahi yatırımlarını sürdüren GIYNIK, Web TV olarak son teknolojiyle donatılmış stüdyosunda yayın hayatına başladı

Kısa sürede yeni medyanın gerçek adresi olarak, siz değerli okurların da desteğiyle internet gazeteciliğinde üst sıralara tırmanan GIYNIK Gazetesi, özel videolu röportajları ve canlı yayınlarıyla izlenme ve takip rekorları kırdı.

Siz değerli okurlarımıza ve takipçilerimize layık olabilmek adına pandemi döneminde dahi yatırımlarını sürdüren GIYNIK, Web TV olarak son teknolojiyle donatılmış stüdyosunda yayın hayatına başladı.

GIYNIK Web TV stüdyosunun ilk canlı yayın konuğu, GIYNIK SPOR ekibi oldu. Deneyimli spor gazetecileri Nazım Serkan Burgul, Hasan Hüda Ecer ve Okan Karademir, Spor ve Ötesi programıyla GIYNIK Web TV ekranında sizlerle buluşmaya devam edecek.

Yarın ise deneyimli gazeteci Gizem Özgeç, saat 17.00 itibariyle GIYNIK Web TV stüdyosunda, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu’nu konuk edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu