GenelKıbrısManşet

GIYNIK zirveye demir attı

GIYNIK ekibinin azminin ve iş aşkının yanı sıra takipçilerimizin takdiri GIYNIK Gazetesi’ni sosyal medya reytinglerinde zirveye yerleştirdi

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, bağımsız şekilde haftalık olarak ülkemizde yayın yapan medya kuruluşlarının etkileşimleri baz alınarak hazırlanan reyting tablosunda GIYNIK, 3. haftayı da zirvede tamamladı. “GIYNIK Gazetesi’nin sosyal medya reytinglerinde zirveye taşınmasını sağlayan başta GIYNIK ekibi olmak üzere tüm okurlarımız ve takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM! “Biliyoruz ki artık işimiz daha zor çünkü önemli olan zirveye çıkmak değil zirvede kalıcı olmak. Üzerimize yüklenen misyonun ve sorumluğun farkındayız. GIYNIK Gazetesi’nde yer alan haberler binlerce kişiye ulaşıyor ve toplumumuzun büyük bir çoğunluğu ülke gündemini GIYNIK aracılığıyla takip ediyor. Henüz daha yolun başında olan bir medya kuruluşu olsak da, GIYNIK ekibi olarak takdirlerinize layık olmak için 7 gün 24 saat çalışmayı sürdüreceğiz. Toplumun sesi, gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz. Kimsenin yazmaya cesaret edemediği doğruları yazmaktan vazgeçmeyeceğiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu