KıbrısManşetPolisiye – Adli

“Gölge Çemberi Operasyonu”nda 6 kilo skunk ve kokain ele geçirildi

Boğazköy’de gerçekleştirilen “Gölge Çemberi Operasyonu” kapsamında R.D. isimli zanlının aracında ve ikametgahında yapılan aramalarda 6 kilo skunk, kokain ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, üç kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 18 Ekim 2025 tarihinde saat 21.30 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Boğazköy’de gerçekleştirilen “Gölge Çemberi Operasyonu” kapsamında, R.D. (E-31)’nin kullanımındaki araçta ve Lefkoşa’nın çeşitli bölgelerine bıraktığı toplam 6 kilogram hintkeneviri (skunk) türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı.

Soruşturmanın devamında, zanlının İskele’deki ikametgahında yapılan aramada ise, yaklaşık 174 gram hintkeneviri (kubar esrar), 10 gram hintkeneviri (skunk), 54 gram kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler, 3 adet hassas terazi ve vakum paketleme cihazı bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs R.D. ile birlikte meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan E.Ö. (E-25) ve C.C. (E-35) de tutuklandı.
Polis, olayla ilgili  soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu