GenelMagazinManşetTürkiye

Güldür Güldür’ün ‘değişim’ skeci gündem oldu, Kılıçdaroğlu ekibi aradı

Güldür Güldür’ün gündem olan ‘değişim tartışmaları’ skecinden sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ekibi arayıp programı seyretmek için gelmek istediğini söyledi.

Show TV’de ekranlara gelen Güldür Güldür Show’un yeni sezondaki bölümünde CHP’deki değişim tartışmaları ve kongre süreci ele alındı. Skecin fragmanı sosyal medyada gündem olurken; ‘Biz sürekli yeniliyoruz’, ‘Tabanı bu işe karıştırmayalım.’, ‘Bu balkonu salona katmak lazım’, ‘Tabela sağa kaymış’ gibi replikler dikkat çekti.

Güldür Güldür ekibi, programın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun arayarak kendilerini tebrik ettiğini duyurdu.

Güldür Güldür’ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı ve dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili “Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum” dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu