Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşetTürkiye

Guterres’ten İstanbul Boğazı’nda ‘duygulu’ paylaşım

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İstanbul'da Afrika Boynuzu'na tahıl taşıyacak geminin karşısında bulunmaktan dolayı duygulandığını söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İstanbul’da Afrika Boynuzu’na tahıl taşıyacak geminin karşısında bulunmaktan dolayı duygulandığını söyledi.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İstanbul’da Afrika Boynuzu’na tahıl taşıyacak geminin karşısında bulunmaktan dolayı duygulandığını söyledi.

Guterres, Twitter hesabından Ukrayna’dan Afrika’ya tahıl taşımak üzere İstanbul’da bekleyen Dünya Gıda Programı (WFP) gemisiyle ilgili duygu dolu bir mesaj paylaştı.

Kıtlığın son dönemlerde Afrika’da daha fazla etkili olduğuna işaret eden Guterres, Afrika Boynuzu’na tahıl götürecek gemi Brave Commander’ın karşısında bulunmasından dolayı büyük bir duygu yoğunluğu yaşadığını belirtti.

Guterres, tahıl ve bazı temel ihtiyaç maddelerinin nakliyatının erkek, kadın ve çocukların açlıktan ölmemesi için büyük bir katkı olduğunu dile getirdi.

“Türkiye’ye Karadeniz Tahıl Girişimi’ndeki rolü için teşekkür ederim”

BM Genel Sekreteri Guterres, Karadeniz’den tahıl ürünlerinin güvenli sevki için İstanbul’da oluşturulan Müşterek Koordinasyon Merkezine gelmiş ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuşmuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu