Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Haftalık itfaiye raporu

 KKTC'de 12-18 Ağustos tarihlerini kapsayan süre içerisinde, 11 yangın ve 31 özel servis olayı meydana geldiği bildirildi.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 KKTC’de 12-18 Ağustos tarihlerini kapsayan süre içerisinde, 11 yangın ve 31 özel servis olayı meydana geldiği bildirildi.

Polis Genel Müdürlüğü’nden yayınlanan raporda, yangınlar sonucu meydana gelen toplam zarar miktarının 1,112,500 TL olduğu belirtildi.

Aynı tarih aralığında meydana gelen yangınların muhtemel sebepleri raporda, “kişi/ler tarafından temizlik maksadıyla yakma, elektrik prizinin yüklenip ısınması, baca içerisinde biriken yağ ve tortuların alevlenmesi, söndürülmeden atılan sigara izmaritleri ve elektrik tellerinin birbirine temas edip atılan kıvılcımların kuru otları tutuşturması” sonucu olarak kaydedildi.

Özel Servis Olayları ise, asansörde mahsur kalan şahısların kurtarılması, yol güvenliği sağlanması, yangına karşı tedbir alma, bahçe sulama havuzu ile derin su kuyusunda mahsur kalan köpek ve keçinin kurtarılması, özel görev ve hayatını kaybeden şahısların adli soruşturma amaçlı hastaneye sevkinin sağlanması olarak yer aldı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu