Diğer SporlarFutbolSpor

Haftanın Panoraması

Haftanın Takımı Doğan Türk Birliği

Haftanın Takımı Doğan Türk Birliği

Aksa Süper Lig’de 5. Hafta zorlu Gönyeli deplasmanından galibiyetle ayrılan sarı lacivertli ekip bu maçta rakip ağlarada 5 gol attı. Doğan Türk Birliği son iki haftada aldığı 2 galibiyet ve 6 puanla zirve yarışının içinde olacağının sinyallerini verdi.

Haftanın Teknik Direktörü
Mehmet Bolkan

Aksa Süper Lig’de 5. Hafta Miracle Değirmenlik K.Kaymaklı takımını 3-1 mağlup etti. Miracle Değirmenlik ikinci devre zorlandığı dakikalarda Kasım Tağman’ı oyuna alarak maçın kaderini değiştiren Mehmet Bolkan bu değişkilile maçı kazandı.

Haftanın Futbolcusu
Şenol Şoför

Aksa Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü kendi sahasında CB Gençlik Gücü takımına 5 gol attı ve sahadan 5-1’lik skorla ayrıldı. Sakatlığını atlatan ve bu maçta 4 gol atan Şenol Şoför takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Şenol Şoför haftanın futbolcusu oldu.

Haftanın Hakemi
Kerem Eran

Aksa Süper Lig’de 5. Hafta Türk Ocağı Limasol ile Çetinkaya takımları karşı karşıya geldi. Maçın hakemi Kerem Eran tempolu ve coşkulu geçen maçta iyi bir maç yöneterek haftanın hakemi oldu.

Haftanın Olayı
Niyazi Göksun’un Centilmenliği
Aksa Süper Lİgde 5. hafta Mağusa Türk Gücü ile CB Gençlik Gücü takımları karşı karşıya geldi. CB Gençlik Gücü futbolcusu Mashumba Bünyamin sakatlığından dolayı yerde yatarken topu ağlara gönderdi. CB Gençlik Gücü teknik patronu Niyazi Göksun attıkları gol fair play adına doğru olmadığını düşünerek takımına gol yemeleri için talimat verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu