KıbrısManşet

HAKSEN: Özellikle pandemi döneminde sağlık çalışanları saygıyı hak ediyor

HAKSEN Başkanı Eren Büyükoğlu, bu sabaha karşı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde doktor ve hemşirelerin darp edildiği olaya yönelik yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.

HAKSEN Başkanı Eren Büyükoğlu, bu sabaha karşı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde doktor ve hemşirelerin darp edildiği olaya yönelik yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nın yanında olduklarını belirten Büyükoğlu, özellikle 2 senedir yaşanılan pandemi döneminde emekleri ve verdikleri mücadeleyle her zamankinden daha büyük saygıyı hak eden sağlık emekçilerimize yapılan her türlü saldırının karşısında olduklarını ifade etti.
AÇIKLAMANIN TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde bu sabah yaşanan ve sağlık emekçilerinin darp edilip, Acil Servis’e de maddi zarar verilen olayda, HAKSEN olarak Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası’na ve sağlık emekçilerimize dayanışma bildiririz.

Özellikle son 2 senedir içinden geçtiğimiz pandemi döneminde, emekleri ve verdikleri mücadeleyle her zamankinden daha büyük saygıyı hak eden sağlık emekçilerimize yapılan her türlü saldırının karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Bu gibi olayların, başkalarına da cesaret vermemesi ve örnek teşkil etmemesi açısından hem Sağlık Bakanlığı hem de hükümet nezdinde, en yüksek perdeden kınanmasının önemini hatırlatırız.

Darp edilen sağlık emekçisi arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayın aydınlatılması için KTHES’in yanında olduğumuzu yineleriz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu