KıbrısManşet

Halil Falyalı yargılanmayı tutuklu bekleyecek

Girne’de meydana gelen soygun, darp, alıkoyma suçlarıyla ilgili iş insanı Halil Falyalı, Hakan Atıcı, Serkan Beyar ve Türkistan Gülce, 70 gün süreyle Merkezi Cezaevi'ne gönderildi

Turgut Katırcı’nın casino çalışanları tarafından darp edilmesi, kaçırılması ve zorla alıkoyulması meselesiyle ilgili olarak 7 Ekim’den beridir hakkında tutuklama kararı olan ve 14 Ekim Perşembe akşamı Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim olmasının ardından Cuma günü Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılarak aleyhinde 3 günlük tutukluluk emri temin edilen iş insanı Halil Falyalı, bugün teminat maksatları bakımından yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Girne’de meydana gelen soygun, darp, alıkoyma suçlarıyla ilgili iş insanı Halil Falyalı, Hakan Atıcı, Serkan Beyar ve Türkistan Gülce, 70 gün süreyle Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Sabah saatlerinde başlayan teminat duruşması, polisin ve Savcılığın tutuklu yargılanma talebine savunma avukatlarının itiraz etmesi ve tutuksuz yargılanma talebinde bulunmaları nedeniyle saat 18.00’e kadar sürdü.

Zorlu geçen teminat duruşması kapsamında bir çok tanık kürsüye çıkarken, savcılık kürsüye çıkan tanıkları sorularıyla terletti.

Teminat duruşmasında bir çok farklı konu da gündeme gelirken, duruşma karar için saat 19.45’e ertelendi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazan Aksun, zanlıların yargılanmaktan kaçmalarını engellemek için 70 gün süreyle hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmelerine emir verdi.

Ayrıntılar birazdan….

Diğer Haberler

Başa dön tuşu