KıbrısManşetSiyasetToplum

Halkı mağdurken sizinle birlikte mücadele eder mi?

Halkın mağdur edildiği noktada kimse bana eylemdir, tepkidir, var olma  mücadelesidir olması gerekendir gibi ifadelerle  martaval okumasın. Halkı mağdur ederek kendinize mücadele alanı yaratırsanız verdiğiniz mücadelede yalnız kalırsınız

Halkın mağdur edildiği noktada kimse bana eylemdir, tepkidir, var olma  mücadelesidir olması gerekendir gibi ifadelerle  martaval okumasın. Halkı mağdur ederek kendinize mücadele alanı yaratırsanız verdiğiniz mücadelede yalnız kalırsınız.  Ülkeyi KIB-TEK -HÜKÜMET-EL-SEN üçgeni içine kilitlemeye kimsenin hakkı yoktur Diyorlar ki arızalara müdahale etmeyeceğiz.. Eyvallah etmeyin.

Ve fakat arızalara da sebebiyet vermeyin.

Yani bilerek isteyerek arıza da çıkarmayın..

Bozulan elektrik elektronik cihazlarımız bir yana, eti, tavuğu, sütü vs. hepsini geçtim.

Oksijen cihazından destek alarak yaşamını idame ettiren insanlar var ve bu insanlar sonu gelmeyen elektrik kesintilerinde nefes alıp verebilmek için elektrik kesilmeyen bölgelere gitmek ve hatta oralarda sabahlamak zorunda kalıyorlar.

Jeneratörü olan benzin istasyonlarından yardım talep eden aileler gördüm hastaları için.. Böylesi bir mağduriyet yaşatılıyorsa halka kimse bana kalkıp da bu bizim mücadelemizdir hikayesi anlatmasın..

Bu hükümetin sorumsuzluğudur, aynı oranda KIB-TEK’in ayıbıdır, EL-SEN’in ayıbıdır. İktidara gelip gidenler yıllarca KIB-TEK’i babalarının çiftliği gibi gördüler, oy için istihdam gereksiz istihdam yapmaktan geri durmadılar, atadıkları yönetim kurulları da onlara hizmeti vazife bildi, kurum bu kadar kötü yönetilirken, çalışanlar da sesini çıkarmadı. Bizler yıllardır kullandığımız elektriğin de suyun da ederini ödüyoruz,, emlak vergimizi, yol vergimizi vs bir tamam ödüyoruz. Kısacası her türlü yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz, bunun karşılığında ise ilk mağdur olanlar oluyoruz. Peki ya siz ne yapıyorsunuz? Sorumluluklarınızı yerine getiremediğiniz gibi halkı da ciddi anlamda mağdur ediyorsunuz. Peki kimlersiniz siz?

Kendi halkını sevmeyen, insan onuruna layık bir yaşamı çok gören, insanların zarar görmesi için halkına sürekli ekonomik saygısızlık, sosyal yaşam, elektrik kabusu, yol, trafik kaosu yaşatan ve bu arada kendinizin ve ailelerinizin geleceğini rant,  hile hurda ile garanti altına alan kendi halkının hak ve hukukunu yok sayan  çıkarıcı gruplarsınız ki bunu herkes biliyor, herkes görüyor ve kimse bir şey söylemiyor.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu