KıbrısManşet

Harmancı: Başkenti erken seçim havasına sokmak istemiyorum!

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, GIYNIK Gazetesi’nin “Yerel seçimlerde aday olacak mısınız?” sorusuna, “Herkes yakında kararımı öğrenecek, çok yakın bir zamanda kararımı herkesle paylaşacağım” yanıtını verdi

Ahmet VAMIK – GIYNIK ÖZEL

Ülkenin yerel seçim havasına girdiği şu günlerde, siyasi partiler ‘amiral gemisi’ olarak adlandırılan Lefkoşa Türk Belediyesi adaylarını kesinleştirmek için LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın kararını bekliyor. İki dönemdir güçlü şekilde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlığı’nı kazanan ve Lefkoşa halkının sevdiği bir isim olan Harmancı ise 3’ncü dönem adaylığı için halen sessizliğini koruyor.

GIYNIK Gazetesi’nin “Yerel seçimlerde aday olacak mısınız?” sorusuna, “Herkes yakında kararımı öğrenecek, çok yakın bir zamanda kararımı herkesle paylaşacağım” yanıtını veren Harmancı, “Başkenti erken seçim havasına sokmak istemiyorum. Diğer arkadaşlar bu görevin talibi ama ben bu görevin sahibiyim o yüzden daha sorumlu davranmak zorundayım. Kurum içerisindeki dengeleri de düşünmek zorundayım” dedi.

Harmancı, “Ben görevimin başındayım, şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Ortalığı yangın yerine çevirmeye niyetimiz yok, son güne kadar çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu