GenelKıbrısManşet

Harmancı: Denetim yapın ceza yazın diyenler yüzlerce kişilik salon toplantıları ile geceler düzenliyor

Mehmet Harmancı, denetim yapın ceza yazın diyenlerin yüzlerce kişilik salon toplantıları ile geceler düzenlediğini belirterek, “Bu ortam içerisinde esnafa kuralları uygulayın diyenler kendileri ayrıcalıklı gruplamış gibi seçim çalışması yapabiliyorlar.” dedi.

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pandeminin seyri bakımından durumun çığrından çıktığı ifade ederek, gerek hasta sayısı gerekse de virüs kaynaklı ölüm rakamlarının inanılmaz boyutlara ulaştığını ve havaların soğuması ile birlikte kapalı alan kullanımlarının da arttığını belirtti. 

Mehmet Harmancı, denetim yapın ceza yazın diyenlerin yüzlerce kişilik salon toplantıları ile geceler düzenlediğini belirterek, “Bu ortam içerisinde esnafa kuralları uygulayın diyenler kendileri ayrıcalıklı gruplamış gibi seçim çalışması yapabiliyorlar.” dedi. 

Harmancı, hep birlikte ve her alanda kurallı yaşam olmadıkça iyi bir yere varabilmenin mümkün olmadığını belirterek, “Ne ders alıyoruz ne de doğru örnek olabiliyoruz.” dedi. 

LTB Başkanı Harmancı’nın sosyal medya paylaşımı şu şekilde: 

“Pandemi’nin seyri bakımından durum çığrından çıkıyor.  

Gerek hasta sayısı gerekse de virüs kaynaklı ölüm rakamları inanılmaz boyutlara ulaştı, havaların soğuması ile birlikte kapalı alan kullanımları da arttı.  

Denetim yapın ceza yazın diyenler yüzlerce kişilik salon toplantıları ile geceler düzenliyor.  

Bu ortam içerisinde esnafa kuralları uygulayın diyenler kendileri ayrıcalıklı gruplamış gibi seçim çalışması yapabiliyorlar.  

Hep birlikte ve her alanda kurallı yaşam olmadıkça iyi bir yere varabilmek mümkün değil. Ne ders alıyoruz ne de doğru örnek olabiliyoruz.” 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu