GenelKıbrısManşet

Harmancı: Ülkenin içinde bulunduğu girdap çok derin, içine düştüğü batak çok çirkin

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından dün gece yayınlanan ve Başbakan Saner’e ait olduğu iddia edilen videoya ilişkin paylaşımda bulundu.

Gıynık Sosyal Medya

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından dün gece yayınlanan ve Başbakan Saner’e ait olduğu iddia edilen videoya ilişkin paylaşımda bulundu.

LTB Başkanı Harmancı, “Hayatta her yanlış insana mahsus, bu konuya girmiyorum tartışmıyorum bile.” İfadeleri ile başladığı paylaşımda, yapılan yanlışların ülke yönetimi ve geleceği için bir tehdit mekanizması haline döndüğünde ya da dönme potansiyeli olduğunda herkesin sorumluluk almasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Harmancı, ülkenin içinde bulunduğu girdabın çok derin, içine düştüğü batağın çok çirkin olduğunu vurgularken, uzun zamandır bunları söyleye söyleye dillerde tüy bittiğini ama sırf kısa günün karı ya da bana dokunmaya yılan bin yaşasın denilerek boyun eğerek, ses çıkarmayanların da bir yere not edilmesi gerektiğini belirtti.

Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Hayatta her yanlış insana mahsus, bu konuya girmiyorum tartışmıyorum bile.

Lakin yapılan yanlışlar ülke yönetimi ve geleceği için bir tehdit mekanizması haline döndüğünde ya da dönme potansiyeli olduğunda herkesin sorumluluk alması kaçınılmazdır.

Ülkenin içinde bulunduğu girdap çok derin, içine düştüğü batak çok çirkin, uzun zamandır bunları söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama sırf kısa günün karı diyerek boyun eğenler ya da bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek ses çıkarmayanlar da bir yere not edilmeli.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu