KıbrısManşet

Hasan Öztaş isyan etti!

Geçitkale Belediyesi Başkanı Hasan Öztaş, ülkeyi dün akşam etkisi altına alan şiddetli fırtına ve sağanak yağmur birçok bölgeyi olduğu gibi Geçitkale ve bölgesinde de etkisini gösterdi

Geçitkale Belediyesi Başkanı Hasan Öztaş, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, ülke genelinde dün meydana gelen doğal afet nedeniyle açıklama yaptı.

Öztaş, “Can kaybı olmaması en büyük tesellimizdir. Bir daha yaşanmaması dileğiyle zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Hasan Öztaş sosyal medyada, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Sosyal ve ekonomik krizlerde halkına sahip çıkan, bireylere asgari gelir güvencesi veren, onları toplumsal risklere karşı koruyan, sosyal güvenlik olanağı sağlayan ve yurttaşların tümüne eğitim, sağlık, barınma gibi hizmetleri sunan bir anlayış biçimidir. Tamda buna ihtiyaç duyulduğu zamanlardayız. Eğri gemi doğru seferle nereye kadar gidebilir ki bu toplum. Bu toplumda anca hükümetçilik entrikaları bizim uzmanlığımız” diyen Hasan Öztaş, “eğitim fiyasko, sağlık rezillik, eee tamam da ne olacak bu toplumun hali?” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

“Zaten can çekişmekte olan hayvancı çiftçi için akşamki kötü hava şartlarından sonra büyük zarar ve ziyan var. Sorsan bilmem kaç yılından beri doğal afet ve zarar ziyan konusunda hiç bir ödenek yok, mağdur olan halka. Ha şimdiyse asla karşılanmaz akşamdan sonra mağdur olan vatandaşın zarar, ziyanı. Tabi gerekçe dünden hazır; pandemi var hastalık var. Peki biz ne zaman Sosyal bir devlet olabileceğiz ya da olabilecek miyiz? Bu gidişle asla. İyi de ne işiniz var o koltuklarda hanımlar beyler. Hiç mi sormazsınız kendinize ne olacak bu insanların hali.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu