KıbrısManşetSiyasetToplum

Hasan Sadıkoğlu: “Biz sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızın yanındayız”

İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, 3. Döneme, halktan gelen yoğun talep ve ısrar neticesinde aday olduğunu, onların desteğiyle de 26 Aralık sabahına zaferle uyanacaklarını ifade etti

İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, 3. Döneme, halktan gelen yoğun talep ve ısrar neticesinde aday olduğunu, onların desteğiyle de 26 Aralık sabahına zaferle uyanacaklarını ifade etti.

“KÖYLERDEN GELEN TALEP DOĞRULTUSUNDA PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

Başkan Sadıkoğlu görevde olduğu 8 yıl boyunca, köylere kendi akıllarıyla değil köylerden gelen talep doğrultusunda projeler geliştirdiklerini, yatırımlar yaptıklarını vurguladı. Bizler ayakları yeren basan bir yapıya sahibiz diyen Sadıkoğlu, çok da ciddi endişelerimiz yok dedi.

“EN GÜÇLÜ SAĞLIK EKİBİ, İSKELE BELEDİYESİ’NDE”

Bizler hiçbir şeyi yapmak için yapmıyoruz diyen Hasan Sadıkoğlu, 2014 yılında göreve geldiği ilk an İskele Belediyesi Sağlık Birimi’ni oluşturduklarını ifade etti.  Bugün en güçlü sağlık ekibi İskele’de diyen Sadıkoğlu, “Hemşirelerimizle, fizyoterapistimizle, diyetisyenimiz ve psikoloğumuzla kapsamlı bir hizmet veriyoruz” dedi. Bu hizmetimizin çok güzel geri dönüşleri var diyen Sadıkoğlu, özellikle pandemi döneminde hemşirelerin sürekli sahada olduğunun altını çizdi.

“BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI İLE ÇEVRE YOLLARINA ÖNEM VERDİK”

Yeni dönem projeleri arasında yer alan bisiklet ve yürüyüş yollarıyla çevre yollarına çok büyük önem verdiklerini belirten Sadıkoğlu, Gazimağusa’dan İskele Belediyesi Halk Plajı’na gelen yola alternatif yollar planladıklarını da söyledi.

 “KÖY ZİYARETLERİMİZDE GÜVEN TAZELİYORUZ”

25 Aralık’ta yapılacak Yerel Yönetimler Seçimlerine bir hafta kala köy gezilerinde sona geldiğini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, bu ziyaretlerde güven tazelediklerini belitti.  Akşamları gerçekleşen köy ziyaretlerinde soğuk havaya rağmen çok güzel bir o kadarda duygusal anlar yaşıyoruz diyen Sadıkoğlu, küçücük çocuğunu bile kucağına alıp gelen şahsına destek olacağını belirten güzel yürekli insanlarla karşılaştıklarını söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu