GenelKıbrısManşet

Haspolat ve Gönyeli’de yangın

Ülkemizde yangınlar devam ediyor son olarak sabah saatlerinde Haspolat ve Gönyeli'de çıkan yangınlar korkuttu. İki yangında da can kaybı yaşanmadı. Polis yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde yangınlar devam ediyor son olarak sabah saatlerinde Haspolat ve Gönyeli’de çıkan yangınlar korkuttu. İki yangında da can kaybı yaşanmadı. Polis yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde

Yangın (Haspolat)

01.08.2022 tarihinde, saat 09:45 sıralarında, Haspolat kirli sanayi bölgesinde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Beton’a ait iş yeri içerisinde araba lastiklerini parçalamada kullanılan reaktör makinesinin gaz kaçırması sonucu yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu reaktör makinesi zarar gördü. Soruşturma devam etmektedir.

Yangın (Gönyeli)

01.08.2022 tarihinde, saat 12: 30 sıralarında, Gönyeli’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kumser Apartmanın yanındaki arazide yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu apartman yanında atılı bulunan kullanılmayan eski mobilya, ev eşyaları vb atıklar ile zemin katta bulunan alçıpanlar ve üst katta bulunan dairenin balkonunda asılı bulunan halı ile daireye ait pencere yanarak zarar gördü. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu