GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçları bu hafta zincirlerini kırıp, özgürleşiyor!

Hava grubuna mensup burçları bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Hava grubuna mensup burçları bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

Bu hafta bağımlılıklarınızdan kurtuluyorsunuz. Size hizmet etmeyen, mutsuz eden ama sırf bunca zamandır alıştığınız rutin veya kişiler onlardı diye yolculuğunuza öyle devam edeceğiniz anlamına gelmiyor.

Bağımlılıklarınız sizi mutluluktan uzaklaştırıyor, ruhunuzu hapsediyor. Nefsiniz ve egonuzla hareket ettiğiniz zaman yanlış kararlar alıyor, yanlış seçimler yapıyorsunuz ve bu da size mutsuzluk getiriyor. Çünkü o seçimler size ancak anlık mutluluklar yaşatabilir.

Kalıcı mutluluğun anahtarı ruhunuzda ve kalbinizde saklıdır. Nefsiniz, egonuz veya zihninizde değil. Rumi, egonuzdan arınmanız ve kalp gözüyle dünyaya bakmanız gerektiğini söylüyor.

ZİHNİNİZİ SUSTURMALI, İÇ SESİNİZE KULAK VERMELİSİNİZ

Melekleriniz de zihninizi susturmanız ve iç sesinize kulak vermenizi istiyor. Doğru kararlar alabilmek için korkularımızı dinleyerek değil, kalbimizi dinleyerek seçimler yapmalıyız ki kalıcı mutluluğu elde edebilelim.

Yaşadığınız zorlu süreçleri atlatıyorsunuz çünkü Tanrı iş başında. Siz sistem tarafından korunuyor, gözetleniyorsunuz.

Dileklerinizin gerçekleştiğine siz de şahit olacaksınız. Lakin bunu görebilmeniz için zihninizi susturmanız ve kalbinizi dinlemeniz gerekiyor.

İLİŞKİNİZ İÇİN ÇABA GÖSTERMELİSİNİZ

Aşk mesajınıza gelecek olursam çaba göstererek, ilişkinizi kurtarmanız isteniyor. İlişkiniz kopma noktasına bile gelse siz elinizden geleni yapmalısınız.

Güneş yeniden doğacak ve yeni bir güne merhaba diyeceksiniz. Kendinizi de sevdiğinizi de affetmelisiniz. Onu dinlemeli, kalbinize uymalı ve anı yakalamalısınız. Gerekiyorsa eski kalıplarınızdan kurtulmalısınız.

Çaba ile sevgiyi kurtarabilirsiniz. Siz karşınızdaki insanların size olan davranışlarından memnun değilseniz bilin ki bu sizden kaynaklanıyor.

Siz, size nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdaki kişiye de aynı şekilde davranmalısınız. Çevreniz size aynalık ediyor, birinde hoşlanmadığınız bir davranış aslında sizin onlara yansıttığınız bir davranış olabilir.

İÇİNİZİ KEMİREN KURDA GÜVENİN

Zihninizin oyunlarına kulak asmamalısınız. Sizin yaşadıklarınız bambaşka, zihninizin söyledikleri bambaşka. Zihniniz neyi yapamayacağınızı, nerede başarısız olacağınızı veya neyden en çok korkarsanız onu yaşayacağınızı söyleyerek sizi telkin eder.

Sakın kanmayın, kalbiniz ve iç sesiniz gerçekleri biliyor. Ruhunuzda saklı her şey. Hayatınızın güzelleşmesi için yeni bir vizyon edinin ve farklı bir bakış açısından hayata bakmayı deneyin.

Olasılıkları gözden geçirin, davranışlarınızın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini, seçimlerinizin sizi hangi noktaya götürebileceğini iyice değerlendirin.

İçinizi kemiren bir konu var ve bu sizi huzursuz ediyor. Melekleriniz size içinizi kemiren bu kurda güvenmenizi istiyor. İçinizden geçen sizi dürten ama sizin bir türlü inanmak istemediğiniz konu nedir? Bunu bir düşünün ve ona güvenmeniz gerektiğine inanın.

KONTROLU BIRAKMALI, AKIŞA TESLİM OLMALISINIZ

Güve Ruhu sizlere teslim olmanız gerektiğini söylüyor. Size şu an yol gösteren nedir? Potansiyel bir ilişki ya da fırsat konusunda doğru düzgün düşünemeyecek kadar inatlaşıyor musunuz?

Dürtüleriniz kaçmamanız ya da savaşmamanız, tutkularınız ve istekleriniz doğrultusunda teslim olmanız gerektiğini söylüyor. Artık direnmekten vazgeçin.

Akışa direnmek, yaşamaya direnmektir. Bunun sizi ne kadar yorduğunu ve yıprattığını görmüyor musunuz? Artık kendinizi, ruhunuzu serbest bırakın.

Aşırı mükemmelliyetçi olmaktan, işkolik ya da sabit fikirli olmaktan vazgeçin. Siz bu dünyayı yaşamak için geldiniz, bağımlılıklarınızın kölesi olmak için değil.

“BAĞLILIKLARI SALIVERİYOR, HUZURU SEÇİYORUM”

Olayları kontrol etme ihtiyacınızı artık bir kenara bırakın ve enerjinizi kanalize edebileceğiniz, değer verdiğiniz bütün arayışları hatırlayın. O zaman cevapları bulacaksınız. Şunu söyleyin:

“Bağlılıkları salıveriyor, huzuru seçiyorum. Güçlüyüm, özgürüm ve beni onurlandıran şeyi yapabilecek kapasitedeyim.”

İçinizdeki bilgeyi onurlandırın ve onun önderliğinde ilerleyin çünkü siz deri değişiyorsunuz ve dönüşüyorsunuz. Daha olgun, daha aklı başında, kendinden emin, ne istediğini bilen biri haline geliyorsunuz.

Siz bir bilgesiniz ve ruhunuz bunu biliyor. Dönüşün ve yeteneklerinizi ortaya çıkarın. Siz kendinizin en iyi versiyonu olduğunuz zaman hayatınızda da en iyi işler ve fırsatlar sizi bulur.

Yaratıcı girişimlerde bulunabilir ve sanatınızı konuşturarak, hak ettiğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Sevdiğiniz ve en iyi olduğunuz şeyi yapın, çünkü sizi siz yapan özel ve eşsiz yeteneklerinizdir. Bunu sakın unutmayın:

“Kendi doğrularımı söylemekte bir sakınca yok ve bu beni rahatlatıyor. Ruhum kendini ifade etmeyi arzuluyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu