GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçlarının hayatına bu hafta Aşk geliyor!

Hava grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalılar?

cosmica

Öncelikle hava grubu burçları ‘Gözünüz aydın’ demek istiyorum. Çünkü aşkınıza kavuşuyorsunuz. Bu hafta hayatınıza Aşk geliyor. Hazır mısınız?

Rumi diyor ki “Baki mutluluğun için sevin.” Yani hayatınıza girecek olan aşk veya hali hazırda kalbinizde büyüttüğünüz o aşk tohumunun kalıcı bir mutluluk sağlayacağını ve hayatınızda çiçekler açtıracağını bilmelisiniz.

Melekleriniz doğaya dönmenizi ve enerji alanınızı dengelemenizi, arındırmanızı söylüyor. Doğa meditasyonu sayesinde hem içgüdüleriniz güçlenecek hem de sistemden daha net mesajlar alabileceksiniz.

Baş melek Mikail, hayatınızda kararlar alırken aceleci davranmamanız gerektiğini vurguluyor. İyice düşünüp, taşınmalı ve pişmanlık duymayacağınız kararlar almalısınız. Ani bir öfke veya kırgınlıkla vereceğiniz fevri bir karar sizi üzecektir. Şunu söyleyin:

“Baş melek Mikail, lütfen bu durum yaklaştıkça rahat ve güçlü durmama yardım et. Bana, olayın doğal olarak gelişmesine müsaade ederek geri adım atmamamı hatırlat. Beni koruduğun için teşekkür ederim.”

Aşk mesajınız diyor ki kalbinizdeki kişi sizin ruh eşiniz! Nefes alıp verin. İçinize yaşam ve sevgi enerjisi doluyor. Evrenle artık birsiniz. Siz sevginin en saf halisiniz, aşkı şimdi çekmeye başlayın:

“Ruh ikizime inanıyorum. Onun varlığını kabul ediyorum. Onu yaşamıma şimdi davet ediyorum. O ve ben çok mutluyuz.”

GERÇEKTE ‘HAYIR’ DEMEK İSTERKEN, ONLAR KIRILMASIN DİYE ‘EVET’ DEMEYİN

Sistem sizlere hayatınıza çevrenizdeki insanlarla sınır koymanızı ve kendini kullandırtmamanızı söylüyor. Arkadaşlarınız, aileniz veya işinizle ilgili net sınırlar çizmelisiniz.

Gerçekte ‘Hayır’ demek isterken, onlar kırılmasın diye ‘Evet’ demek zorunda kaldığınız durumlar olabilir ve bu enerji tüketimi olan kırgınlığa yol açar.

İlk başta bu ufak bir şey gibi görünse de uzun vadede enerji alanınızda oluşan gözenekler enerjinizin dağılmasına, kendinizi tükenmiş, kırgın veya suistimale uğramış hissetmenize sebep olur.

‘Hayır’ demek ve net sınırlar koymak spiritüel bir edimdir ve enerjinizi korumak için bunu yapmanız çok büyük bir önem taşır. İkinci beyniniz olan karnınıza kulak verin.

Eğer ‘Evet’ derken midenizde bir ağrı, kasılma ya da bulantı hissi oluşuyorsa bu size ‘Hayır’ demeniz gerektiğine işaret eder. Enerjinizi korumaya almalısınız.

ŞİMDİ BÜYÜK RESMİ GÖRME ZAMANI

Zürafa Ruhu yüksek bir noktadan gözlemlemek gerektiğini hatırlatır. Bakış açımızı değiştirerek olaylara daha yüksekten ve dışarıdan bakmak, alacağımız kararların daha doğru olmasına neden olur. Şimdi büyük resmi görme zamanı.

Bilginiz ve deneyiminiz ne kadar olursa olsun koşulları daha iyi anlayabilmek ve fırsatları gözden kaçırmamak için daha yukarıdan bakın. Yerdeki koşulları görmek için etrafınıza bakmak yerine boynunuzu çok yükseğe mi uzatıyorsunuz?

Kendinizi yeni bir şeyin yaratılmasına adamanız hayranlık uyandırıcı ama Zürafa Ruhu size sadece bütün resme bakmanızı hatırlatıyor. Belki de şu anda yapabileceğinize, nerede olduğunuza ve istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmeye dikkat etmek yerine dünyanın endişelerine kafa yoruyorsunuz.

En yüksek hayrınızla uyumlanın ve perspektif önemli olsa da dönüşümün sizin olduğunuz yerde başladığını bilin. Başınızı bulutların tepesine uzatarak ne kadar küçük olsa da değişimi başlatmak için üstünüze düşeni yapmayı unuttuğunuz ve muhakeme gücünü kaybettiğiniz bütün büyük sorunları düşünmeye son verin, çünkü dönüşüm sizinle başlar. Bunu asla unutmayın.

ARTIK SAKİN BİR HAYAT YAŞAMAK İSTİYORSUNUZ

Kendinizi bu hafta ciddiyetten sıyrılmak ve hayatın tadını çıkarmak isterken bulabilirsiniz. Eğlenmek isteyeceğiniz ve rahatlama ihtiyacı duyacağınız bir hafta olacak. Artık sıradan bir hayat yaşamak istiyorsunuz.

Sessiz, sakin, huzurlu ve mutlu bir yaşamınızın olması en büyük dileğiniz. Ruhunuz şifalanıyor ve siz iyileşiyorsunuz. Geçmişten getirmekte olduğunuz tüm yaralarınız kabuk bağlıyor.

Artık ördüğünüz duvarları yıkarak atağa geçmek, hedefe koşmak isteyeceksiniz. Çünkü siz geçmişte yaşadığınız tecrübeleriniz sayesinde şu an neyin ne olduğunun daha net farkındasınız.

Huzur hayatınıza tezahür ediyor. Hayal ettiğiniz o mutlu birliktelikle beraber hem sizin hem de hayatınızın dengeye geleceğini çok net bir şekilde hissediyorum. Alın, kabul edin:

“Dengeli ve huzurlu bir hayat yaşıyorum. Nefes çalışması yapmaya, gevşemeye ve rahatlamaya zaman ayırıyorum.”

Aşk hayatınızdaki tomurcukların çiçeklenmesiyle birlikte Güneş doğuyor ve ruhunuzun tüm karanlık odaları aydınlanıyor. Karanlık günler ve olumsuz düşünceler artık geride kaldı. Siz yenilendiniz ve ruhunuz yükseldi. Artık sonsuz ışık sizin üzerinizde ve Güneş tam tepede. Kabul edin:

“Kalbimi ve hayatımı Kutsal Sevgi’nin yaratıcı ilhamına açıyorum. Her yeni günde mutluluk yaratmayı seçiyorum.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu