GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Hava grubu burçları haftayı iyi geçirmek istiyorsa olumlu düşünmeli!

Hava grubuna mensup İkizler, Terazi ve Kova burçlarını bu hafta neler bekliyor?

cosmica

Hava grubuna mensup İkizler, Terazi ve Kova burçlarını bu hafta neler bekliyor?

Öncelikle hava grubuna mensup İkizler, Terazi ve Kova burçları haftaya nasıl başlıyor diye baktığımız zaman, maddi durumlara odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Etrafınızdaki insanlara karşı daha farklı yaklaşım sergileyerek, ikili davranmak zorunda kalabilirsiniz.

Zorlu bir hafta olacak ancak idare edebilmeniz için sakin davranmanız gerekiyor. Daha fazla duyarlı olacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Uzun zamandır istediğiniz bir durum var ise bunu dengeli davranmanız noktasında karşılığını alacağınızı söylemek mümkün.

İş alanında değişiklik, yükseliş veya yeni bir teklif alma durumunuz söz konusu olabilir. Hafta başında yaşayacağınız zorluktan yılmamanız gerekmekte, lütfen bunu aklınızdan çıkartmayınız.

İş hayatınızla aşk hayatınızın karışacağı bir hafta olacak çünkü duygularınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal olarak bakacak olursak, ilişkilerden kendinizi geriye çekmek isteyebilirsiniz çünkü geçmişte yaşadığınız ilişkiler nedeniyle kendinizi bu duruma pek fazla açamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

Aile içinde daha çok vakit geçireceğiniz ve eğer sorunlar mevcut ise o konulara yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bazen size ağır geldiğini düşünebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlara karşı kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz, bu da geçmişte yaşadıklarınızdan kaynaklı meydana gelen bir duygu durumu olarak görünüyor.

Hafta sonuna doğru yaklaştığımızda hırlarını kontrol etmeniz gerekebilir. Bu da bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn’ün artık doğru harekete geçmesiyle kaynaklanıyor.

Hayatımız artık ağırlaşan, o rehavet içindeki halinden uzaklaşmaya başlayacak. Hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında oluşacak olan olumlu etkileşim bizi biraz abartılı ve gösterişli kılabilir ama sonuçta ne olursa olsun adı üzerinde ben dediğimiz neyimiz varsa şans gezegeni ile olumlu.

OLUMSUZ DÜŞÜNCELERDEN KURTULUN!

Genel olarak bu haftayı, tam hız yapmamız gerekenleri ortaya koyup, hızla iş bitirerek geçirmemiz ideal olacaktır.

Para konusunda ise riskli yatırımlardan çok daha güvenli sularda yüzmeye gayret  etmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.

Özellikle size karşı yapılacak hatalar söz konusu olabilir, bu hafta sizi biraz zorlayacak gibi görünüyor hava grupları.

Aklınızda sürekli olarak olumsuz düşünceler yer aldığı için ya da bir işin sonunun hüsranla biteceğini düşündüğünüz için o işinizin önünü kesiyorsunuz.

Olumsuz düşündüğünüz için de sisteme yayacağınız negatif enerjiler, haftayı zorlu geçirmenize neden olacaktır. Sabrınızın sınanacağı konular söz konusu olabilir.

Duygulara göz atacak olursak, duygularınız ile maddiyatı dengelemekte zorluk yaşadığınızı düşündüğünüz bir süreç içerisinde olacağınızı görmekteyim.

İkili ilişkilerinizde önce maddi olarak bir dengeye gelmek istediğiniz için duygusal anlamda kendinizi ilişkiye tam olarak odaklayamıyor olabilirsiniz.

Duygularınızı dinlemeniz ve kalbinizle yol almanız durumunda hafta sonuna gelindiğince kafanızdaki soru işaretlerinin de cevap almaya başlayacağını söylemek mümkün.

SİSTEMDEN SİZE VERİLEN MESAJ: Duygularınızla hareket etmeniz şiddetle uyarılıyor çünkü duygularınızı mantığınızla bastırmaya çalıştığınız takdirde zorlu bir hafta geçireceğinizi söylemek mümkün. İşleri yokuşa sürmek yerine kalbinizin sesini dinlediğiniz takdirde yolunuzu bulacaksınız!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu