GenelKıbrısManşetSiyaset

“Hayal satmadık, satmayacağız”

TDP Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mehmet Manavoğlu, Mehmet Harmancı ile 4 yıldır birlikte çalıştığını belirterek, asla hayal satmadıklarını ve yeni süreçte de hayalleri değil, gerçekleri sunarak yollarında ilerlediklerini vurguladı

“KAZANDIĞIMIZ HER KURUŞU ALT YAPIYA ATTIK, MAKYAJ İÇİN KULLANMADIK”

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin alt yapıya büyük önem verdiğinin altını çizen Mehmet Manavoğlu, kanalizasyon projelerinin bittiğini, eksik bölgelerin de ana hatlara bağlanarak çalışmaların tamamlanacağını kaydetti. “Kazandığımız her kuruşu alt yapıya attık, makyaj için kullanmadık” diyen Manavoğlu, alt yapı sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü vurguladı. Manavoğlu bu çalışmaların büyük kısmının belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yapıldığını da vurguladı.

“SONUÇ ODAKLI ÇALIŞTIK”

“2018 yılında Halkın Partisi’nden LTB’nin meclis üyeliğine aday oldum ve seçildim. Sayın Harmancı siyasi kimliğini bir kenara bırakıp, hepimize kucaklayıcı bir şekilde yaklaştı. Bu davranışını takdir ettim. Bir süre sonra meclis üyeleri de bu siyasi kimliği kapının önüne bıraktı ve sonuç odaklı çalışmaya başladık. Zaman içerisinde Sayın Harmancı ile fikirlerimiz örtüşüyor. Sonra bu yolu beraber yürüyeceğimize karar verdik” dedi.

“GAYEMİZ LEFKOŞA”

Lefkoşa Belediyesi’ndeki meclis üyelerinin ve çalışanların tüm yelpazeyi temsil ettiğine vurgu yapan Manavoğlu, “Şehir plancıları var avukatlar var iş insanları var, sendikacılar var. Çok kaliteli kendi işinde uzman kendini ispatlamış insanlar var. Bu insanlar Lefkoşa gayesi dışında hiçbir gaye peşinde değiller. Ve umarım ki hepsi meclise seçilir” dedi.

“8.5 YILDA NE DEDİYSE YAPTI”

“Sayın Harmancı bu 8.5 yılda performansı ortada ne dediyse yaptı verdiği sözleri tuttu” diyen Manavoğlu, Harmancı’ya teklif geldi partinin başına geç dediler. Hayır, vatandaş beni bu süre için seçti bu süreci tamamlamadan başka hiçbir görevi üstlenemem dedi. Ayın 25’in de son söz halkın. Lefkoşa kazansın” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu