GenelKıbrısManşetTürkiye

Haydi KKTC, ‘Şampiyon Melekler’i anıyoruz

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 11. Rauf Raif Denktaş Kupası finalleri bu akşam Şampiyon Meleklerimiz için oynanıyor.

VOLEYBOL İÇİN MELEK OLDULAR, VOLEYBOL İLE ANILIYORLAR:

Voleyboldaki üstün başarılarını adamız dışına taşıyıp geçtiğimiz yıl Ortaokullararası Türkiye ikincisi olan, bu yıl ise Türkiye ŞAMPİYONU olmaya and içen Gazimağusa Türk Maarif Koleji Ortaokul Kız ve Erkek Voleybol Takımı sporcuları, hocaları ve velilerini Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde kaybettik. Sahipleri ve müteahitleri için toplum olarak adalet istediğimiz Adıyaman’daki İsias Otel’in enkazında yaşamını yitiren ve ülkemizin “ŞAMPİYON MELEKLER TAKIMI” olan Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesindeki 35 canımız spor müsabakalarında anılmaya devam ediyor.

RAUF RAİF DENKTAŞ KUPASI MELEKLER ANISINA OYNANIYOR:

Bu bağlamda KKTC Voleybol Federasyonu tarafından bugün DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda “Şampiyon Melekler Anı Gecesi” düzenleniyor. Saat 18.00’de başlayacak organizasyonda Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Vakıflar Spor Kulübü arasında kadınlar ve erkekler olmak üzere büyükler kategorisinde 11. Rauf Raif Denktaş Kupası finalleri ‘Şampiyon Melekeler’ anısına tek set şeklinde oynanacak.

ŞAMPİYONLUK KUPALARI GAZİMAĞUSA TMK’YA VERİLECEK:

Kupa maçlarında her iki takım sporcuları, ‘Şampiyon Melekler’ tişörtleri ile oynayacak. Finallerin tamamlanmasının ardından Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş ailesi adına kızı Ender Denktaş kupaları takımlara takdim edecek. Takımlar tarafından kazanılan ödüller daha sonra Gazimağusa Türk Maarif Koleji müdürlüğüne teslim edilecek ve bu kupalar bundan böyle Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nde yer alacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu