GenelKıbrısManşetSpor

Hayran bıraktılar

2021 Akdeniz ROK Cup Karting Şampiyonası, geçtiğimiz pazar günü Zet Leisure Center’de yapılan 1. ayak yarışlarıyla başladı.

32 YARIŞÇI PİSTE ÇIKTI

Başbakanlığa bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde ve Zet Leisure Center sponsorluğunda yapılan sezonun ilk yarışında 32 yarışçı piste çıktı. Günün yıldızları, 4-6 yaş Rookie kategoride hünerlerini sergileyen 8 minik pilot oldu. Dalman Yücel, Olgun Yücel, Ateş Karalım, Can Hamza Tosuncuk, Demir Cihangir, Mustafa Bağrıaçık, Mete Güdül ve Arın Bolkaner’in piste çıktığı dakikalarda coşku ve heyecan tavan yaptı.

3 KATEGORİDE İKİ KEZ YARIŞTILAR

Bu sezon yapılan anlaşma ile deneyimli yöneticiler Erdinç Özteknik ve Hüseyin Reis’in sportif direktörlüğünü üstlendiği yarışta Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu görevlisi, FIA Teknik Kontrol sertifikalı Kenan Canakçay da teknik kontrol görevini üstlendi. Sıralama seansıyla başlayan yarışta Mini, Junior ve Senior olmak üzere 3 kategoride piste çıkan yarışçılar, 1.ayak ve final ayağı olmak üzere iki kez yarıştılar.

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Çekişmeli mücadelelere sahne olan yarışlar sonunda Mini kategoride Hasan Macila birinci, Rüzgar Okman ikinci ve Demir Göksan üçüncü oldu. Junior kategoride Mustafa Efeefe birinci, Niyazi Özçınar ikinci olurken Halil Kahraman üçüncü oldu. Senior Kategoride ise Tolga Güryel birinci oldu. Onu aynı puanı toplamayı başaran Demir Emre ve Mert Uzun takip etti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu