GenelKıbrısManşetSiyaset

Bakan’ın “tebrik” talebine Özersay’dan ilginç cevap

Meclis Genel Kurulu'nun toplantısı devam ediyor

Meclis Genel Kurulu’nun 10.00’da toplanması gereken Perşembe günkü oturumu 11.20 civarında başladı.

Meclis kürsüsünde konuşan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, muhalefetin hükümeti eleştirirken insaflı davranması gerektiğini, dönem içerisinde çok olumlu adımların atıldığını dile getirdi. Atılımlara dair örnekleri dile getiren Çavuşoğlu, muhalefetin yapılan iyi işleri takdir ve tebrik de etmesi gerektiğini dile getirerek son verdiği konuşması sonrası kürsüye çıkan Halkın PArtisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Çavuşoğlu’nun açıklamalarına binaen; “Sanki hükümet çok başarılı olmuş gibi takdir ve teşekkür bekliyoruz. Hayret eşiğimiz başka yana uçtu” yanıtını verdi.

Bakan Çavuşoğlu’nun açıklamaları şu şekildeydi:

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız girişimlerle Türkiye ile ihracatın önünü açtık. 720 ton yoğurdun ihraç edilmesi konusundaki açılımı yaptık. Bunları yapıyoruz. Eğitim ile ilgili pandemi dönemnde eğitimde yaşanan tramvalar vardı. Böyle bir dönemde eğitimdeki özveri ve online eğitim yolculuğu ve geldiğimiz seviye takdir edilmeli. Onlarca okul yapılıyor. Bağışlar aracılığıyla yapılıyor. Bunun sebebi bakanlara güvenilmesi. Biraz da takdir ve tebrik edilmeli”

HP Genel Başkanı Kudret Özersay:

“Sanki hükümet çok başarılı olmuş gibi takdir ve teşekkür bekliyorsunuz. Hayret de edemiyoruz artık.Hayret eşiğimiz başka yana uçtu.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu