GenelKıbrısKültür SanatManşet

Hem söyleşi hem gösteri

2. İskele Tiyatro Günleri devam ederken 15 Nisan’da iki etkinlik birden yapıldı

2. İskele Tiyatro Günleri devam ederken 15 Nisan’da iki etkinlik birden yapıldı

Tiyatro sahnesinin unutulmaz iki ismi Nurseli İdiz ile Nergis Kumbasar’ı ağırladı

Metin Güler, kafası karışık komedi türündeki ‘İnsan ki’ oyununda tek kişilik performansıyla ayakta alkışlandı

İDİZ İLE KUMBASAR SÖYLEŞİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İskele Belediyesi’nin bu yıl ikincisine ev sahipliği yaptığı Tiyatro Günleri devam ederken, 15 Nisan’da hem söyleşi hem de gösteri vardı. Tiyatro severler önce tiyatro sahnesinin iki başarılı ismi Nurseli İdiz ile Nergis Kumbasar’ın söyleşine katıldı. 27 Mart’ta başlayan Tiyatro Günleri kapsamında yapılan İdiz ve Kumbasar’ın söyleşisi büyük ilgi gördü.

‘İNSAN Kİ’ AYAKTA ALKIŞLANDI

Söyleşinin ardından ise Kıyı Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Tiyatro Ofisi Genel Sanat Yönetmeni Metin Güler’in yazıp, yönettiği ve tek kişilik performansıyla sahneye taşıdığı İnsan ki isimli kafası karışık komedi türünden oyun sahnelendi. Metin Güler’in tek kişilik performansı ayakta alkışlandı. Hem söyleşi hem de oyunu izlemeye gelenler arasında tiyatro severlerin yanı sıra İBT Ekibi ile İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa, Meclis Üyeleri Kubilay Aşık ile Zekiye Gece vardı.

TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Tiyatro Günlerinde 25 Nisan Perşembe günü Girne Belediyesi Tiyatro Topluluklarının Gerçekle Düş Arasında/ Çocuk Oyunu, 27 Nisan Cumartesi günü Girne Tiyatro Su’nun Çökme Tehlikesi Var isimli oyunu, 4 Mayıs Cumartesi günü Karya Tiyatro Atölyesi Muğla’nın Şeytan Tüyü isimli oyunu, 18 Mayıs Cumartesi günü Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Tersine Dünya isimli oyunu,27 Mayıs Pazartesi ise Girne Belediyesi Tiyatro Topluluklarının Shakespeare’in Hayaleti isimli oyunu İskele AKM’de perde diyecek. Oyunların hepsi ücretsiz izlenebilecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu