Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

Hentbolda yoğun tempo

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Ligi ve Kadınlar Ligi’nde dün akşam ikişer karşılaşma oynandı

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Ligi ve Kadınlar Ligi’nde dün akşam ikişer karşılaşma oynandı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda erkeklerde Gençlik Gücü (GG)-Alayköy ve Levent-Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) maçları oynanırken, kadınlarda ise Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Ozanköy-DİGEM ve Şahlan-Levent mücadeleleri yaşandı.

 

Erkeklerde GG ve MGA kazandı

Erkekler mücadelesinde gecenin ilk karşılaşmasında GG ile Alayköy takımları mücadele etti. Rakibi Alayköy karşısında ilk yarıyı 22-10 önde kapatan GG sahadan 39-25 galip ayrıldı.

GG takımında Zeeb 10 golle takımına en fazla katkı sağlayan isim oldu.

Erkeklerde gecenin ikinci karşılaşmasında Levent-MGA takımları mücadele etti. İlk devreyi 14-10 önde kapatan konuk MGA sahadan da 32-24 galip ayrılması bildi. MGA da Cafer 10 golle takımına en fazla katkı sağlayan oyuncu oldu.

 

Kadınlarda sevinen DİGEM ve Levent

Kadınlarda günün ilk mücadelesinde Ozanköy ile DİGEM takımları mücadele etti.

Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde bulunduran DİGEM ilk devreyi rakibi karşısında 20-10 önde kapatırken sahadan da 35-18 galip ayrıldı.

Günün diğer maçında Şahlan ile Levent takımları karşı karşıya geldi. Ligde play-off’u zorlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf konuk Levent takımı oldu.

İlk devreyi 18-13 önde kapatan konuk Levent, sahadan da 30-24 galip ayrılarak önemli bir galibiyete imza attı.

Neslihan 7 golle Levent takımına en fazla katkı sağlayan isim olurken, Şahlan takımında Zuhal da maçı yine 7 golle tamamlayan bir başka oyuncu oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu