KıbrısManşetToplum

Her şey çocuklar için!

Girne Barış Parkı’nda 3 Haziran Cumartesi günü ‘Şenlik’ var!

Girne Barış Parkı’nda 3 Haziran Cumartesi günü ‘Şenlik’ var!

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRMEK ADINA
Girne Belediyesi, belediye kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Yediden yetmişe herkese hitap eden organizasyonların yanı sıra özellikle çocukların eğlenceli vakit geçirmesi adına şenlikler düzenleniyor. Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği tarafından duyurulan gelişmeye göre; 3 Haziran Cumartesi günü yeni bir etkinlik daha düzenleniyor.

ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENİYOR
“Çocuk Şenliği” olarak açıklanan etkinlik, Girne Barış Parkı’nda düzenlenecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlik, çocukların eğlenceli vakit geçirmesini amaçlıyor. Tüm çocukların davet edildiği etkinlik; 3 Haziran Cumartesi günü 14.00- 21.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

ETKİNLİK PROGRAMI
Girne Barış Parkı’nda 14:00’de başlayacak etkinlikler kapsamında; yiyecek – içecek stantları ve şişme oyun parkları, Şht. Hasan Cafer İlkokulu Folklor gösterisi, The Illusionist Enver Ateş gösterisi, Karaoğlanoğlu İlkokulu Çocuk Korosu, 23 Nisan İlkokulu bando gösterisi, Obüs Show (kukla gösterisi – jonglör gösterisi) ve ateş gösterisi yer alıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu