GenelKıbrısManşetSpor

Her şey çocuklar için

IBFF Dünya Çocuk Fitnes ve Dans Şampiyonası, 10 farklı ülkeden 370 sporcunun katılımı ile ilk kez ülkemizde gerçekleşti

ULUSLARARASI HEYECAN YAŞADIK

Her yıl farklı ülkelerde düzenlenen ‘Uluslararası Dünya Fitness ve Dans Şampiyonası’ bu yıl Uluslararası Federasyon IBFF çatısı altında KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından ilk kez ülkemizde gerçekleştirildi.

10 FARKLI ÜLKEDEN 370 SPORCU YARIŞTI

12-13 Kasım tarihlerinde ülkemizde düzenlenen Dünya Şampiyonasında, KKTC’nin yanı sıra Slovakya, Macaristan, Ukrayna, Polonya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Romanya ve Moldovya’dan toplam 370 sporcu mücadele etti.

CUMHURBAŞKANI İZLEDİ, ÇOCUKLARIMIZ BAŞARDI

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımı ve federasyon başkanı Ali Dahlameroğlu’nun konuşması ile açılış seremonisi gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Nev Çocuk Fitness sporcuları çok büyük bir başarıya daha imza attılar. Sporcularımız birçok kategoride dereceler elde etti.

AKGÜRGEN ÇİFTİ ULUSLARARASI GÖREV YAPTI

Çocuk Fitness branşında KKTC Halter ve Vücüt Geliştirme Federasyonu milli takım sporcularımızın da yer aldığı Dünya Şampiyonası’nda ülkemize farklı ülkelerden gelen jüri ve hakemler arasında ülkemizin uluslararası hakemleri olan Neval Çelebioğlu Akgürgen ve Mustafa Akgürgen de görev aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu