GenelKıbrısManşetSpor

Heyecan Federasyon Kupası’nda olacak

Plaj Voleybolu’nda Federasyon Kupası cumartesi sabah 10.00 da başlıyor

KKTC Voleybol Federasyonu ile Esentepe Belediyesi iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek olan Plaj Voleybolu Federasyon Kupası organizasyonu 4 Eylül Cumartesi sabah saat 10.00 da başlayacak.

Esentepe Belediye Plajında ki tesislerde gerçekleşecek olan organizasyon bayanlar ve erkekler kategorisin de oynanacak. 18 takımın katılımı ile gerçekleşecek olan organizasyonun ilk gününde 24 karşılaşma oynanacak. Galipler ve mağluplar grubu şeklinde çift eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonucunda yarı finalistler belli olacak.

Şampiyona ikinci gün oynanacak olan Yarı Final, üçüncülük ve Final karşılaşmaları ile tamamlanacak. Organizasyonun tamamlanmasının ardından dereceye girecek takımlara düzenlenecek törenle kupa ödülleri takdim edilecek. Organizasyona katılım gösterecek bütün sporcuların 48 saat önceki PCR TESTLERİNİ müsabakalar başlamadan önce ibraz etmeleri gerekmektedir. PCR veya Antijen testi olmayan sporcular organizasyona alınmayacaktır. Voleybol Federasyonu ve Esentepe Belediyesi olarak katılımcı bütün takımlara başarılar dileriz.
Organizasyonda galipler grubunda oynanacak olan ilk müsabakalar

 

Bayanlar

1.Maç FATMA-ŞENGÜL/YAĞMUR-MELİSA
2.Maç SUDENUR-SERAY/ESRA-AZRA
3.Maç KAYRA-DİYAR/ÖZGÜL-BUSE
4.Maç ÇAĞLA-MEDİNE/1.MG
5.Maç SAHRA-AZRA/DERİN-MASAL

Erkekler

1.Maç MUSTAFA-ADA/AHMET-HASAN
2.Maç OSMAN-UMUT/BURAK-UMUT
3.Maç KEMAL-ERTAN/ATİLLA-CANKAT
4.Maç 1.MG/SALİH-CAFER
5.Maç KEMAL-ALİOSMAN/MİLAD-VEFA

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu