KıbrısManşet

HOŞGELDİN 2023

Acısıyla, tatlısıyla, sevinci ve hüznüyle 2022 yılını da geride bırakarak hep birlikte yeni umutlar ve yeni hedeflerle yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz

2023 yılının tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz

2022’Yİ UĞURLARKEN…

Bir yılı geride bırakıp; yeni bir seneye merhaba dedik. 2022 yılı için olumlu şeyler söylemek pek mümkün değil. 2 yıldır pandemi ve savaş başta olmak üzere başımıza gelmeyen kalmadı. 2022, başta ekonomik sorunlar ve sağlık sıkıntıları olmak üzere çok fazla zorlukla karşı karşıya kaldığımız bir yıl oldu. İklim krizi ile mücadele sürerken; kuraklık tehdidi kapımızı çalarken, dünyada deprem, sel gibi çok sayıda doğal afet meydana geldi. Sonuç olarak, ufukta pek fazla iyimser bakacak bir durum görünmüyor. Ancak tek çare güçlenmemiz ve birlikteliğimizin geliştirilmesi; herkesin aklını başına alıp, ortak akılda birleşmesi gerekiyor.

2023’E MERHABA DERKEN…

Yeni yıldan beklentilerimiz; toplumsal barışın sağlanması, halkın ekonomik refah seviyesinin yükselmesi ve ülkede toplumun yüzünü güldürecek gelişmelerin yaşanması. Her yıl olduğu gibi, 2023 yılına da güzel dilekler ile giriyoruz. En büyük temennimiz 2023 yılının 2022 yılından daha güzel ve iyi bir yıl olması. Dileriz; zamları, hükümet krizlerini, döviz krizlerini, elektrik sorununu, asgari ücret tartışmalarını geride bıraktığımız bir yıl olur. Toplum olarak siyasilerden beklentilerimiz de halka rağmen değil halk için çalışarak, kararlar üretmeleri.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu