Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

Hristodulidis, Birleşik Arap Emirlikleri’nde temaslarda bulundu

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, ziyaret ettiği Birleşik Arap Emirlikleri’nde Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’la görüştü.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, ziyaret ettiği Birleşik Arap Emirlikleri’nde Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’la görüştü.

Fileleftheros gazetesi, Hristodulidis ile Al Nahyan’ın dün akşamüzeri yaptıkları görüşmede ele aldıkları konular arasında enerji ve altyapılar konusundaki iş birliğinin ileriye götürülmesi, bölgesel gelişmeler, ikili ilişkilerin daha da güçlendirilmesi ve somut sonuçlar elde edilmesi amacıyla stratejik ilişkinin hızlandırılması yöntemlerinin bulunduğunu yazdı.

Rum Hükümet Sözcüsü Konstantinos Letimbiotis ise konuyla ilgili açıklamasında, ziyaret ve görüşmenin, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed Al Nahyan’ın daveti üzerine yapıldığını belirtti.

Görüşmeye Dışişleri Bakanı Konstantinos Kombos, Hükümet Sözcüsü Konstantinos Letimbiotis, Avrupa Konuları Müsteşarı Marilena Rauna ve Hristodulidis’in Diplomatik Büro Şefi Doros Venezis katıldı.

Rum Yönetimi Başkanı Hristodulidis’in bu sabah adaya dönmesi bekleniyordu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu