KıbrısManşet

Avcıoğlu, Hukuki yollara başvurduğunu açıkladı

Avcıoğlu paylaşımında kendisine karşı asılsız iddialar ile saldırıldığını ve bu iddialar karşısında yasal yollara başvurduğunu açıkladı

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Yusuf Avcıoğlu sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Avcıoğlu paylaşımında kendisine karşı asılsız iddialar ile saldırıldığını ve bu iddialar karşısında yasal yollara başvurduğunu açıkladı.

Avcıoğlu’nun sosyal medya paylaşımının tamamı şu şekilde:

“18 Kasım 2020 tarihinde ELSEN tarafından düzenlenen basın toplantısında ELSEN Başkanı Kubilay Özkıraç tarafından yapılan açıklamalar ile; yine 19 Kasım 2020 tarihinde Radyo Mayıs’ta düzenlenen “Ali Kişmir ile soruyorum” isimli programda yapılan açıklamalar ile şahsım aleyhinde yalan, mesnetsiz ve hiçbir dayanağı olmayan iddialar ortaya atılarak, zan altında bırakılmış, şeref ve haysiyetim zedelenmiş, kişilik haklarıma saldırı niteliğinde gerçek dışı yayın ve açıklamalar yapılmıştır. İlgili yayın hakkında Yayın Yüksek Kurulu’na gerekli şikayetleri yapacağımı bildirir; ilgililer aleyhine de yasal yollara başvurarak hukuk sürecini başlatmış olduğumu kamuoyuna saygı ile duyururum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu