Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Hüseyin Metin Adil’den uluslararası başarı

Kıbrıslı Türk Jiu-Jitsu sporcusu Hüseyin Metin Adil başarılarına başarı katmaya devam ediyor

JIU JITSU’DA ABU DABİ’DEN GELEN BAŞARI
Kıbrıslı Türk Jiu-Jitsu sporcusu Hüseyin Metin Adil başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Adil, geçtiğimiz ay Abu Dabi’de düzenlenen Asya AJP Tur Şampiyonası’nda büyük bir başarıya daha imza attı.

KATEGORİSİNDE ASYA ŞAMPİYONU OLDU:
Shababab Al Ehli Spor Salonunda yer alan organizasyonda Jiu-Jitsu 94 Kg. kategorisinde yarışan Adil, 2023 Asya Şampiyonu olarak olarak ülkemize altın madalya ile döndü.

FİNALDE ZORLU RAKİBİNİ GEÇMEYİ BAŞARDI:
Çeyrek final ve yarı finaldeki rakiplerini geçerek adını finale yazdıran Adil, finaldeki zorlu rakibi Zayed Almahri’yi de mağlup ederek, kategorisinde Asya şampiyonluğu elde etti.

ÜRDÜN’DE DE ÇİFTE BİRİNCİLİK YAŞAMIŞTI:
Hüseyin Metin Adil Temmuz ayında da Ürdün’de düzenlenen Uluslararası Jiu-Jitsu Şampiyonası’nda çifte birincilik yaşamıştı. Şampiyonada KKTC’yi temsil eden sporcumuz 95 kg kategorisinde iki altın madalya kazanarak ülkemizi başarı ile temsil etmiş ve göğsümüzü kabartmıştı.

DAHA ÖNEMLİ BAŞARILA İMZA ATMAK İSTİYOR:
Bu tür uluslararası turnuvalara katılarak daha önemli başarılara imza atmak istediğini dile getiren Adil, ülkesini en iyi şekilde Avrupa turnuvalarında da temsil etmek istediğini vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu