KıbrısManşet

İçişleri Bakanlığı’nın açtığı alt yapı ihalelerinde yüksek başarı oranıyla dikkati çekti

Capital Group iştiraklerinden biri olan ve 2021 yılını vergi rekortmeni olarak tamamlayan Capiton Construction İçişleri Bakanlığı tarafından açılan beş ihalenin beşini de kazandı.

İçişleri Bakanlığı’nın açtığı alt yapı ihalelerinde yüksek başarı oranıyla dikkati çekti:

Capital Group iştiraklerinden biri olan ve 2021 yılını vergi rekortmeni olarak tamamlayan Capiton Construction İçişleri Bakanlığı tarafından açılan beş ihalenin beşini de kazandı. Projelerin ihale imza töreni İçişleri Bakanlığı’nda Capiton Alt Yapı Genel Müdürü Necat Hatipoğlu’nun da katıldığı bir organizasyonla gerçekleştirildi. Şirketin kazandığı ihaleler şöyle:

– Kermiya 3. Etap Şht. Çocuğu Arsaları parselizasyonu,

– Boğaziçi Kırsal Kesim Arsaları Parselizasyonu,

– Şahinler Kırsal Kesim Arsaları İçme ve kullanım suyu şebekesi yapımı,

– Mevlevi ve Aşağı Bostancı Köyü Kırsal Kesim Arsaları Yol Yapımı,

– Serhatköy Kırsal Kesim Arsaları Parselizasyonu

 

ARHUN: ÜLKENİN YARINLARINA… Capital Group Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun konuyla ilgili açıklamasında, 35 yıllık asfalt-altyapı ve üstyapı birikimiyle birinci sınıf müteahhitlik belgesi olan Capiton Construction’un bugüne dek üstlendiği tüm projeleri hız, kalite ve özgünlük ekseninde hayata geçirdiğini ve kamuoyunun büyük güvenini kazanarak her yıl vergi rekortmenleri arasında yer aldığını ifade etti. Capital Group’un insanın gücüne, sevgisine, güvenine ve vicdanına, elbette emeğin kutsallığına inandığını belirten Arhun, Group şirketlerinin her işini ülkenin başarısına ve yarınlarına adadığını söyledi. Her yıl vergi rekortmenleri arasına girmeyi başaran Group şirketlerinin Kuzey Kıbrıs’a olan bağlılığının karşılığını da gün geçtikçe büyüyerek, ekonomiye, kalkınmaya, topluma fayda sağlayarak almaya devam ettiğine işaret etti.

 

CAPİTON SEKTÖRÜN DİNAMOSU… Tekin Arhun ayrıca Capiton Construction ile ilgili olarak, “İmza attığı büyük montanlı projelerden elde ettiği deneyimi en son teknoloji ile harmanlayarak yeni projelerine yansıtan Capiton Construction, sektörün dinamiklerini iyi okuyan, çağın beklenti ve ihtiyaçlarına kusursuz bir biçimde cevap veren dev projelerle adından söz ettiriyor. Son 3 ayda 100’ün üzerinde ev satan Capiton Construction, bugüne kadar 1000’in üzerinde şahsa özel villa, site, apartman daireleri ve dükkân inşaatı yaparak sektörde kendini lider konuma getirecek projelere imza attı. Capiton, sektörün dinamosu haline gelen büyük bir güç olarak kamu ve özel sektörün standartlarını yükseltmeye yardımcı oluyor” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu