KıbrısManşet

İkas Pharma yeni işbirlikleri ile ürün ve marka çeşitliliğini geliştiriyor

İkas Pharma, kendi alanında Avrupa’nın lider markalarından INFINI’yi de ürün çeşitliliğine kattı. 

İKAS PHARMA DERMAL DOLGU VE MEZOTERAPİDE AVRUPA MARKASI INFINI’NİN KKTC TEK YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU 

İkas Pharma, kendi alanında Avrupa’nın lider markalarından INFINI’yi de ürün çeşitliliğine kattı. 

İtalyan INFINI Lab S.R.L firmasının markası olan INFINI, dermal dolgu ve mezoterapi ürünleri içeriyor. Milano merkezli firma, bu ürünleri gelişmiş ilaç teknolojisi ve GMP prosedürlerine uygun olarak üretiyor. Ürünlerin tamamı, CE belgeli ve yüksek kalite standartlarında. 

İkas Pharma yeni işbirlikleri ile ürün ve marka çeşitliliğini geliştiriyor

INFINI ürünlerinin KKTC pazarına ilişkin tek yetkili distribütör anlaşması, Genel Müdür Hasan Kölel ile INFINI ürünlerinin Türkiye ve KKTC haklarını elinde bulunduran PharmArte firması Pazarlama ve Satış Direktörü Serdar Dönertaş arasında gerçekleştirildi. Anlaşmayı takiben, İkas Pharma satış ekibine ürünlerle ilgili eğitim verildi, ürünler tanıtıldı. 

INFINI görüşme ve ziyaretlerine İkas Pharma Direktörler Kurulu Üyesi Dr. Serkut Yalçın da katıldı.  

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere, yapılan ziyaretlerde, doktorlarımıza ürünler tanıtıldı ve uygulamalar başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. INFINI’yi canlı uygulamalarda deneyen hekimler; ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği ile uygulama kolaylığı ve ağrı oluşturmamasından övgü ile söz ettiler ve uygulama sonrası sonuçların gayet tatmin edici olduğunu söylediler. 

İlk siparişlerin depoya ulaşması sonrası, İkas Pharma’nın ürünlerin adadaki hedef kitlesine tanıtım, eğitim ve satış faaliyetlerine aktif olarak başlaması planlandı. Lha

Diğer Haberler

Başa dön tuşu