GenelGüney KıbrısKıbrısManşet

İki Toplumlu İşbirliği Ödülleri verildi

“Stelios İki Toplumlu İşbirliği Ödülleri 2024” bu yıl 14’üncü kez sahiplerini buldu

“Stelios İki Toplumlu İşbirliği Ödülleri 2024” bu yıl 14’üncü kez sahiplerini buldu

10 Kıbrıslı Rum ve 10 Kıbrıslı Türk girişimci toplam 200 bin Euro tutarında ödül aldı

Stelios Vakfı’nın işbirliklerini teşvik için verdiği toplam ödül miktarı 4 milyon 390 bin Euro’ya ulaştı

14’ÜNCÜ KEZ VERİLDİ

Stelios iki Toplumlu İşbirliği Ödülleri 2024’de başarı gösteren 10 takıma (10 Kıbrıslı Rum ve 10 Kıbrıslı Türk girişimci) ödülleri verildi. Ödül Töreni, dün (18 Nisan 2024) Güney Lefkoşa’daki Stelios Hayırsever Vakfı Merkezi Ofisi’nde gerçekleşti. 2024 ödülleri için başvuran Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türklerin ortak oluşturduğu 34 takım arasından 10 tanesi 20 şer bin Euro ödülün sahibi oldu. Bu yılın dikkat çeken unsurlarından biri ödül alan takımların yarısının (%50) ilk kez bu başarıya ulaşması oldu. Stelios Vakfı tarafından 2009’dan bu yana verilen ödüllerin bu yılki miktar da dahil olmak üzere toplam değeri 4 milyon 390 Euro’ya ulaştı.

“UMUT VERİCİ MESAJ”

Easy markaları ailesinin kurucusu ve sahibi Sir Stelios Haji-Ioannou kazananları ve yarışmaya katılan tüm takımları Zoom aracılığıyla tebrik ederek şunları söyledi, “Bu yılın İki toplumlu Ödülleri’ne yeni iş ortaklıklarının katılımı ve ödüllendirilmesi, yüzde 50’yi bulan bir oranla, kurumun her yıl daha fazla Rum ve Türk Kıbrıslı tarafından benimsendiğini doğruluyor. Yeni girişimler, iki toplum arasındaki güveni güçlendirerek, ekonomik refaha katkıda bulunurken adada kalıcı bir barışı pekiştirme konusunda umut verici bir mesaj gönderiyor.”

2024’ÜN KAZANANLARI

Andreas Andreou – Emre Serdar (www.slimlineframe.com); Christoforos Psyllidis – Burcu Mahmutoğlu (www.divecypria.cy); Steven Stavrou – Burak Doluay (/https://socialtechlab.org/); Eleni Hatzigianni – Cile Siambis (www.instagram.com/karpasiaproducts); Theodoros Christoforou – Arsen Angı (https://izmer.com/en/); Agathoklis Agathokleous – Hasan Siber (https://coliveoil.com/); Kostakis Katsiaris – Osman Altunoglu (www.facebook.com/cyprustraditionalchair); Michalis Pantelidis – Arif Cebeci (http://www.mpviolins.com/); Nikolas Papageorgiou – Zerin Sarp (https://musicforcyprus.com); Michalis Konstantinou – Fezile Ozatach – (https://mcoenterprises.net/).

Diğer Haberler

Başa dön tuşu