KıbrısManşet

İlkokul öğretmeninin veliye gönderdiği mesaj ‘eğitimciliğini’ sorgulattı

Defalarca Millî Eğitim Bakanlığı'na veliler tarafından şikâyet edilmesine rağmen, iddiaya göre ödül olarak kaldığı köyün ilkokuluna atanan öğretmen, aynı sınıfta eğitim gören kendi oğlunun hatırını sorduğu için, bir çocuğun velisine aşağılayıcı mesaj attı

Öğrencileri arasında defalarca ayrım yaptığı iddia edilen ve hakkında bir çok şikayet bulunan öğretmenin veliye Whatsapp üzerinden gönderdiği mesaj ‘eğitimciliğini’ sorgulattı.

Defalarca Millî Eğitim Bakanlığı’na veliler tarafından şikâyet edilmesine rağmen, iddiaya göre ödül olarak kaldığı köyün ilkokuluna atanan öğretmen, aynı sınıfta eğitim gören kendi oğlunun hatırını sorduğu için, bir çocuğun velisine aşağılayıcı mesaj attı.

GIYNIK GAZETESİ’NE ulaşan aile, bugün yeniden bakanlığa gideceklerini bir çocuğun psikolojisinin bir öğretmen tarafından bozulmasına asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Aile, “Bir eğitimcinin görevi, çocukları geleceğe hazırlamak barışı ve sevgiyi öğretmektir. Çocuklar arasında ötekileştirme yaparak kendi öğretmenliğini sorgulatan bu kadın, kaldığı köyün ilkokuluna atanarak ödüllendirildi. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu