GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

İnananlar mutlaka kazanır

UBP Girne 7. Sıra Milletvekili adayı Hasan Küçük, toplumsal hizmet adına siyasette olduğunu belirtti ve vurguladı

UBP Girne 7. Sıra Milletvekili adayı Hasan Küçük, toplumsal hizmet adına siyasette olduğunu belirtti ve vurguladı

“SEVDAMIZ KKTC”… “Sevdamız önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devletimiz, sevdamız UBP” diyen Hasan Küçük, çıktığı yolda, her geçen gün aldığı destekle toplumsal hizmet adına aktif siyasette olduğunu kaydetti. Yeni siyaset anlayışında vatandaşları, çocuklarını ve torunlarını daha iyi koşullarda ülkeye bağlı tutabilmenin temelinde, kendi ilgi ve yeteneklerine göre çalışabilmenin yattığını dile getiren Hasan Küçük, aidiyet ve maneviyat değerleri yüksek bireyler yetiştirmek hedefinde olduğunu belirtti.

“7’DEN 77’YE HERKESE DOKUNUYORUZ”… “İnanıyoruz ve inananların mutlak başardığı bir dönemdeyiz” diyen UBP Girne Milletvekili adayı Küçük, “İnanın Hasan Küçük kazanırsa toplumun kazanacağı yeni bir dönemden geçiyoruz” ifadelerini kullandı. Güven temelinde siyasetin oluşmasını savunan Küçük, “7 gün, 7’den 77’ye herkese dokunuyoruz” şeklinde konuştu.

“SAMİMİ, CESARETLİ VE KARARLI OLURSANIZ HER ŞEYİ BAŞARIRSINIZ”… “Samimi, cesaretli ve kararlı olursanız her şeyi başarırsınız. İnanın ben bu temelde yola çıktım. Güven temelinde bu siyaseti oluştururken Meclis’te çok daha güzel çalışma ortamı olacaktır” diyen Hasan Küçük, İstikrarlı bir çalışma için UBP’nin tek başına iktidara ihtiyacı olduğunu ifade ederek, kurumsal yapıda sürekliliği savunduğunu kaydetti.

HASAN KÜÇÜK KİMDİR?

1977 Girne doğumluyum. Ailem, 1974 Tatlısu- Mari Köyünden göç etmiştir. Erenköy direnişinde onurlu mücadele veren aile büyüklerim, TMT’de var oluş mücadelesi veren ailenin çocuğu ve şehit olan amcamın ismini onur ve gururla taşıyorum. UBP’nin kuruluş ve örgütlenmesinde aktif görev yapan Ağırdağ eski muhtarı Mustafa Ş. Muhtaroğlu’nun torunuyum.

2004-2013 Yılları arasında Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Dairesi’nde görev aldım. Görev süresince yurt içi ve yurt dışı birçok konferans ve sunumda konuşmacı oldum. Bilimsel çalışmalarla ülke eğitim sistemine aktif ve yetkin katkı sağladım. Kamu görevinden ayrılıp, özel sektörde genç bir girişimci olarak HEDİYEM SU Ltd. isimli aile şirketimizin genel müdürlüğünü devam ettirmekteyim.

Devletimizin her daim varlığına inanan, ülkemizin eğitim, gençlik, sosyal ve toplumsal gelişime katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla 2011 yılında başlattığım EĞİTİM DOSYASI isimli TV programını 10 yıl boyunca hazırlayıp sundum. Özellikle, ülkemizin gelişip kalkınma sürecinde eğitim ekonomisi ve planlamasının önemi üzerinde raporlar hazırladım.

Matematik öğretmenliği lisans, İşletme Ekonomisi ve Finans Master eğitimini tamamladım. DAÜ Eğitim Bilimleri Fakültesinde Doktora eğitimini tamamlama aşamasındayım.

Farklı branşlarda birçok spor kulübü, sanat ve kültür derneklerinin yönetimlerinde görev aldım. İşveren olarak Sanayi odası, Ticaret odası ve İŞAD derneğine üyeliğim devam etmektedir.

Çok iyi derecede İngilizce bilmekte, Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu