MagazinManşet

İnci Pars ekranlara dönüyor

"Yasak Elma"da konuk oyuncu olarak rol alan İnci Pars Özgürgün, "Artık çalışmak istiyorum. Eşimle birlikte bakıp, en uygun olanını seçeceğiz" dedi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İnci Pars, İstanbul’da City’s Nişantaşı’nda görüntülendi.

2018 yılında eski başbakanlardan Hüseyin Özgürgün ile evlendikten sonra setlere ara veren oyuncu, ekranlara dönmek istediğini açıkladı.

Bugüne kadar; ‘Hayat Bilgisi’ Harem’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Binbir Gece’ ve ‘Harem’ gibi önemli dizilerde rol alan İnci Pars, konuk olduğu ‘Yasak Elma’ dizisi hakkında konuştu.

“SETLER PROFESYONELLEŞMİŞ”

Snob Magazin’in haberine göre, Pars, “Çok keyifli setti. Çok özlemişim. Evlilik ve kızım dünyaya geldi derken, 5-6 yıldır ara vermiştim. Setler profesyonelleşmiş, daha hızlı çalışıyorlar. Eskiden bir sahneyi 4-5 saatte çekerken, şimdi 20 dakikada bitti. Öncesine göre daha kolaylaymış” dedi.

“BAŞA DÖNMÜŞ GİBİ HİSSETTİM”

Pars, “Eşiniz oyunculuk yapmanıza karşı mı?” sorusuna, “Hüseyin her konuda bana destek veriyor. Allah onu yanımdan eksik etmesin. Senaryoyu birlikte okuduk. Onun da sevdiği işti. Uzun süre sonra kendimi ekranda görünce, başa dönmüş gibi hissettim. Çok heyecanlandım!” yanıtını verdi.

“ARTIK ÇALIŞMAK İSTİYORUM”

Oyuncu, “Başka proje olacak mı?” sorusuna ise, “Artık çalışmak istiyorum. Eşimle birlikte bakıp, en uygun olanını seçeceğiz” cevabını verdi.

İNCİ PARS ÖZGÜRGÜN KİMDİR?

18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filmi ile yaşadı.

Bundan bir süre sonra İstanbul’a yerleşen oyuncu Hayat Bağları adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle tanındı.

5 Ocak 2018’de dönemin başbakanı Hüseyin Özgürgün ile evlendi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu