KıbrısManşetToplum

İngiltere’den sevdiklerini ziyarete geldi, feci kazada hayatını kaybetti…

DEVRİM DEMİR

Girne-Alsancak yolunda meydana gelen feci kazada yolcu olduğu arabada yaşamını kaybeden Sevgül Şinasi’nin ülkeye kısa bir süre önce tatile geldiği öğrenildi

Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda dün gece üç aracın karıştığı feci trafik kazasında yaşamını kaybeden 63 yaşındaki Sevgül Şinasi’nin ülkeye kısa bir önce tatil için geldiği öğrenildi.

Yaşamını İngiltere’de sürdüren Şinasi, yolcu olduğu arabada, başka bir aracın “aşırı sürat” ve “dikkatsizliği” sonucu hayatını kaybetti.

Şinasi’nin yakınları ülkede yollarda yaşanan kazalar sonucu insanların hiç uğruna öldüğüne isyan etti. Kısa bir süre önce İngiltere’den sevdiklerini ziyarete gelen Sevgül Şinasi’nin ölüm haberi İngiltere’de de büyük üzüntü yarattı.

Feci kazaya sebep olan 28 yaşındaki Zeka Saldam yönetimindeki UZ 008 plakalı salon araç sürücüsünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu şerit değiştirmeye çalıştığı esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Seval Özharun yönetimindeki RC 268 plakalı salon aracın sol arka kısmına çarpmıştı.

ŞİNASİ HASTANEDE YAŞAMINI KAYBETMİŞTİ…
Çarpmanın etkisiyle sağa savrulan ve yolu ikiye ayıran orta şeride giren RC 268 plakalı araç aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçerek sol yan kısmı üzerine devrildi.
Kaza sonucu RC 268 plakalı araç sürücüsü Seval Özharun ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Dilek Gökay ve Sevgül Şinasi yaralanmıştı. Sevgül Şinasi kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiş, kazaya sebebiyet veren Zeka Saldam tutuklanmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu