ManşetToplumYaşam

İnstagram ‘akış yenileme hatası’ düzeldi mi?

"İnstagram çöktü mü? İnstagram'a ne oldu?" sorusu bugün hesabını açan kişilerin gündeminde.

“İnstagram çöktü mü? İnstagram’a ne oldu?” sorusu bugün hesabını açan kişilerin gündeminde.

Dünyanın her noktasında milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler uygulama İnstagram’ın çökmesi hakkında açıklama Meta’dan geldi.

AKIŞ YENİLEME HATASI
Bugün İnstagram’ı açanlar akış sorunu ile karşılaştı. İnstagram’ı kullananlar uzun süre uygulamaya giremedi. Artan şikayet bildirimlerinden sonra Instagram, Facebook ve Whatsapp’ın çatı kuruluşu Meta’dan açıklama geldi.

Instagram gibi sosyal medyadaki aksaklıkların izlendiği Downdetector.com’a göre, etkilenen kişi sayısı 180 binden fazla. Erişim sorunları yaşayan ülkeler ise ABD, Kanada ve İngiltere.

Instagram uygulamasında “akış yenilenemedi” uyarısı kullanıcıların karşısına çıkan bir “hata” mesajıdır. Akış yenilememesinin iki sebebi olur. Birincisi internet bağlantısı olmadığında, ikincisi ise Instagram’dan kaynaklanan teknik bir sorun olduğunda bu hata mesajıyla karşılaşılır. Eğer internet bağlantınızda bir sorun yoksa o zaman hatanın düzelmesi için Instagram’ın sorunu çözmesini beklemeniz gerekir.

HATA NASIL ÇÖZÜLÜR?
Ne yazık ki kullanıcıların Instagram sayfa yenilenemiyor hatasını çözmek için yapabilecekleri pek fazla şey yok. Bunun en büyük nedeni ise sorunun sistemden kaynaklanması. Ancak uygulamanın önbelleğini ve verilerini tamamen silmek problemi ortadan kaldırabiliyor.

-Telefonunuzdan Ayarları açın.
-Yüklü tüm uygulamaların yer aldığı bölüme ulaşın.
-Listeden Instagram’ı bulun.
-Ardından Önbelleği Temizle ve Verileri temizle düğmelerine basın.

Fakat bu sorun sadece ayarlar ile ilgili sorun olmayabilir. İnstagram hatasının sistemden kaynaklı olması durumunda kullanıcıların beklemekten başka hiç bir çaresi yok.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu