Magazin

Irina Shayk’ın lüks tatili

Papagayo Yarımadası'ndaki lüks bir tatil köyünde kalan Rus model Irina Shayk, bir gecelik konaklama bedeli olarak 2 bin 775 dolar ödedi.

Doğanın kollarında tatil yapan Irina Shayk’ın kaldığı otelin geceliği 2 bin 775 dolar.

Dünyaca ünlü mankene, Papagayo Yarımadası tatilinde en iyi arkadaşı Inga Rubinstein da eşlik etti. 33 yaşındaki güzelin aktör Bradley Cooper ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lea ise annesinin yanında değildi.

Irina Shayk bir süre önce sevgilisi Bradley Cooper ile yollarını ayırmıştı. Çift arasındaki ilk gerilim 2019 Oscar töreninde gözler önüne çıktı. O gece ‘A Star Is Born’ filmindeki rol arkadaşı Lady Gaga ile Cooper’ın sahnedeki samimi performansı dikkat çekmiş ve uzun süre konuşulmuştu.

Shayk, o sahne performansının ardından Lady Gaga’yı takip etmekten vazgeçti.

Hem Lady Gaga hem Bradley Cooper o performansın bir sadece bir gösteri olduğunu aralarında gerçekte hiçbir şey yaşanmadığını açıkladı. Ancak bu durum zaten bir süredir sallantıda olan Irina Shayk-Bradley Cooper ilişkisini daha da içinden çıkılmaz bir hale getirdi.

Törenden kısa bir süre sonra çiftin ayrıldığı haberleri geldi. Shayk, sevgilisiyle birlikte yaşadığı evden taşındı. Şimdi annesi ve kızıyla birlikte kalıyor.

Irina Shayk ile Bradley Cooper’ın Lea de Seine Shayk Cooper adında bir kızı bulunuyor. Çocuğun velayeti annesinde. Fakat Cooper da sık sık kızıyla buluşup vakit geçiriyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu