Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

İş ve turizm sektörü rahatsız

Larnaka’da “gettolaşma” sorunu yaşandığı, polisin yetersiz kaldığı açıklandı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Larnaka’da “gettolaşma” sorunu yaşandığı, polisin yetersiz kaldığı açıklandı

Güney Kıbrıs’taki Larnaka’da bazı bölgelerin “gettolaşması” dolayısıyla, bu bölgelerdeki belirli noktalarda gözlemlenen yetersiz polis denetimleri yüzünden çok ciddi sorunlar ortaya çıktığı açıklandı.

Benzer sorunların özellikle şehir merkezinde ve Finikudes sahilinde gözlemlendiğini yazan Politis gazetesi, Larnaka Ticaret ve Sanayi Odası (EVEL) ile Larnaka Turizm Geliştirme ve Tanıtım ofisinin (ETAP) kısa süre önce yaptıkları görüşmede Adalet Bakanı ile Polis Genel Müdüründen söz konusu bölgelerde polis denetimlerinin artırılmasını istediklerini kaydetti.

Gazete toplantının amacının Larnaka’daki iş sektörü ile turizm sektörünü etkileyen ciddi sorunların çözüm şekillerinin incelenmesi olduğunu ekledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu