KıbrısManşetToplum

İskele’de iş kazası: Bir kişi yaralandı

İskele ve Karpaz bölgesinde hafta sonunda kazalar gibi denetimler de durmadı

İskele ve Karpaz bölgesinde hafta sonunda kazalar gibi denetimler de durmadı.

İŞ VE TRAFİK KAZALARI
İskele ve Karpaz bölgesi geçtiğimiz hafta sonunda diğer bölgeler gibi hareketliydi. Bölgede olumlu gelişmeler yanında olumsuzluklar da yaşandı. Bazı kazalar yaşanırken, yapılan denetimler de durmadı. En üzücü haber, İskele’de yapımı devam eden bir inşaatta çalışan İbrahim Demir (E-30), dış duvar kaplaması yaptığı sırada yaklaşık 1,5 metre yükseklikten zemine düşerek yaralanması oldu. Polis Basın Bülteni’ne göre, Demir kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde Acil Serviste müşahede altına alındı. Gazimağusa-İskele anayolunda Berkecan Yıldız (E-20) yönetimindeki PR 423 plakalı salon araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Ötüken Çemberini geçtikten sonra, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp takla attı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam ediyor.

13 YASAKLI KUMARCI
Öte yandan, polis ekipleri Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk alanları içerisinde, önceki gece eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi. İskele’deki denetimler kapsamında; kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 13 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi. Halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ve eğlence mekanları da kontrol edildi, ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

212 SÜRÜCÜYE CEZA
Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise toplam 650 araç sürücüsü kontrol edildi. Bu kontrollerde 134’ü yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 1’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 31’i sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 8’i emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 11’i seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 5’i sigortasız araç kullanmak olmak üzere toplam 212 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.  1 sürücü tutuklanırken, 16 araç ise trafikten men edildi.

 

 

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu