Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGenelManşet

İsrail Savunma Bakanı Katz’dan “Hamas ağır bedel ödeyecek” tehdidi

İsrail Savunma Bakanı Katz, Hamas’ı ateşkes anlaşmasını ihlal etmekle suçlayarak “ağır bedel ödeyecek” tehdidinde bulundu. İsrail ordusuna Gazze’deki hedeflere yönelik sert müdahale talimatı verildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz, Hamas’ın Gazze’de ateşkes ve esir takası anlaşmasını ihlal ettiğini öne sürerek Hamas, ağır bedel ödeyecek tehdidinde bulundu.

Katz yaptığı açıklamada, Hamas’ın, İsrail’in askerlerini korumaya ve onlara zarar gelmesini önlemeye kararlı olduğunu zor yoldan öğreneceğini savundu.

İsrail ordusuna Gazze’deki hedeflere karşı sert şekilde hareket etmesi talimatı verdiklerini hatırlatan Katz, Hamas, her ateş açma ve ateşkes ihlali için ağır bir bedel ödeyecek ve mesaj anlaşılmazsa, tepkilerin şiddeti artacaktır. dedi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah’ta İsrail ordusuna ateş açıldığı iddia edildi. Ordunun buna karşılık bölgeye saldırılar başlattığı kaydedildi.

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ise yaptığı açıklamada, ateşkese bağlı olduklarını ve Refah’taki olaylarla bir ilgilerinin bulunmadığını duyurmuştu.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, Hamas’ın ateşkes anlaşmasını ihlal ettiği bahanesiyle Gazze Şeridi’ne yönelik sert müdahalede bulunulması talimatı verdiği açıklanmıştı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu