Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısManşet

İsviçre’nin Kayıp Şahıslar Komitesi’nden, Karaiskakio Vakfı ve SPAVO’ya 5,3 milyon Euro’luk bağış

İsviçre’nin Kayıp Şahıslar Komitesi (KŞK), Karaiskakio Vakfı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Şiddetin Önlenmesi (SPAVO) Vakfı’na 5,3 milyon Euro’luk bağış yaptığı bildirildi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 

İsviçre’nin Kayıp Şahıslar Komitesi (KŞK), Karaiskakio Vakfı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Şiddetin Önlenmesi (SPAVO) Vakfı’na 5,3 milyon Euro’luk bağış yaptığı bildirildi.

Alithia gazetesi, Güney Kıbrıs Maliye Bakanı Konstandinos Petridis ile İsviçre Büyükelçisi Kristof Bergener arasında dün, İsviçre’nin yaptığı bağışla ilgili anlaşma imzalandığını yazdı.

Gazete, anlaşmaya göre 2,2 milyon Euro’nun SPAVO Vakfı’na, aile içi şiddet mağdurlarına hizmet verilmesi ve mevcut binaların genişletilmesi için, 2,1 milyon Euro’nun Karaiskakio Vakfı’na, kanser hastalarına hizmet verilebilmesine yönelik özel merkez inşa edilmesi için, 1 milyon Euro’nun da çalışmalarını teşvik etmek amacıyla KŞK’ya verileceğini kaydetti.

Haberde, iki ülke arasında Ekim ayında, mültecilerle ilgili destek tedbirleri çerçevesinde Güney Kıbrıs’a 10,4 milyon Euro verilmesi için anlaşma imzalandığı anımsatıldı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu