KıbrısManşet

İzcan, Dr. Zeki Beşiktepeli’nin ölümü ile ilgili taziye mesajı yayımladı

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Dr. Zeki Beşiktepeli’nin ölümü ile ilgili yayımladığı mesajda, Zeki Beşiktepeli’nin beklenmedik ölümünden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Dr. Zeki Beşiktepeli’nin ölümü ile ilgili taziye mesajı yayımladı.

İzcan, Zeki Beşiktepeli’nin beklenmedik ölümünden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.

“Tüm yaşamını barış ve demokrasi mücadelesine adayan Zeki Beşiktepeli’nin ölümü toplum için büyük bir kayıptır “ diyen İzzet İzcan, “İçimizde en hızlılarımızdan olan Zeki Beşiktepeli ile birlikte mücadele etmek bizler için onur olmuştur “ dedi.

Çağdaş bir bilim adamı olan Zeki Beşiktepeli’nin yüzlerce öğrenci yetiştirdiğini, egemen ayrılıkçı rejime asla boyun eğmediğini, defalarca rejimin mahkemelerde yargılandığını belirten BKP Gene Başkanı İzzet İzcan, katıksız bir sosyalist olan Zeki Beşiktepeli’nin örnek bir yaşam sürdüğünü belirtti.

“Seni daima özlem ve saygı ile anacağız “ diyen İzzet İzcan, “Verdiğin Birleşik Kıbrıs mücadelesi kaldığı yerden devam edecektir“ dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu