Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
ManşetSağlıkToplumTürkiyeYaşam

İzmir’de deprem: 6 kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı en az 257

Ege Bölgesi bugün depremlerle sarsıldı: İzmir'de Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğündeki depremde 6 kişi hayatını kaybetti, en az 257 kişi yaralandı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ege Bölgesi bugün depremlerle sarsıldı. İzmir’de Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğündeki depremde 6 kişi hayatını kaybetti, en az 257 kişi yaralandı. Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü de 5.1 olarak açıklandı.

Ege Bölgesi, bugün art arda depremlerle sarsıldı. İlk deprem bugün, İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) büyüklüğünü 6.6 açıkladığı depremde ilk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 257 kişinin yaralandığını duyurdu.

Bu deprem nedeniyle İzmir’de çok sayıda bina yıkıldı, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları halen sürüyor.

Akşam saatlerinde ise Aydın’ın Kuşadası ilçesi sarsıldı. Buradaki depremin büyüklüğü 5.1 olarak açıklandı. Deprem, çevre illerde de hissedildi.

Ege Bölgesi’nde yaşanan gelişmeler dakika dakika şöyle:

– 18:48: AFAD, İzmir’deki depremde yaralananların sayısının 257’ye yükseldiğini duyurdu.

– 18:42: İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, arama kurtarma konusunda uzman 150 personel ve 21 aracın İzmir’e doğru yola çıktığını duyurdu. İmamoğlu, “Geçmiş olsun İzmir, İstanbul yanınızda” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu