KıbrısManşet

Kamacıoğlu: Avunduk’tan aldığımız bayrağı en iyi yere götürmek için gayret edeceğiz

Sanayi Odası'nda bugün Yönetim Kurulu yarışı gerçekleşiyor.

Oy sayma işleminin sona ermesi ile birlikte Kıbrıs Türk Sanayi Odası yeni başkanını seçti. Candan Avunduk ve Ali Kamacıoğlu’nun yarıştığı seçimi Ali Kamacıoğlu kazandı.

Tam listeye oy verenler arasından da 223 oy Ali Kamacıoğlu ekibinin 183 oy ise Candan Avunduk’un listesine çıktı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’na başkan seçilen Ali Kamacıoğlu konuşmasında “Candan Avunduk’tan aldığımız bayrağı en iyi yere götürmek için gayret edeceğiz. Bizim gönüllerimizin başkanıdır o her zaman için bizim başkanımızdır ve sanayi odasının içindedir” şeklinde konuştu.

Yarışı kaybeden Candan Avunduk ise  konuşmasında divan yetkililerine seçim sırasında herhangi bir olumsuzluk oluşmadığı için teşekkürlerini ileterek, “Pazartesi günü birbirimizin yüzüne bakacağız. Katılım sayılarına baktığımızda KTSO bazı sivil toplum örgütlerinin gerisinde dururdu ancak şimdi baktığımızda Kıbrıs Türk Sanayi Odası, 4 yıllık çalışması sonucunda bazı sivil toplum örgütlerinin önüne geçmiş bulunmaktadır. Kıbrıs Türk Sanayi Odası bu zamana kadar bir şeyler yapmış demektir ve bu benim ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası için gurur vericidir” dedi. Ali Kamacıoğlu ve ekibini de tebrik eden Avunduk, “Bu yarışta kazanan kaybeden yoktur asıl olan bu bayrağı alıp ileriye götürmektir ve biz o arkadaşları seçtik. Umarım siz de bizim size verdiğimiz bayrağı daha iyi yerlere taşırsınız. Buna inancım sonsuzdur, arkadaşların bu görevi laikliğiyle yapacağına eminim. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmalar sonunda Ali Kamacıoğlu ve Candan Avunduk dostluk pozları verdi.

KAMACIOĞLU’NUN EKİBİ…

Sanayi Odası seçimleri için başkanlığa aday olan Kamacıoğlu ekibini de tanıttı. Kamacıoğlu yönetim kurulunda yer alan isimleri şöyle açıkladı:

“Mustafa Betmezoğlu, Mustafa Ersözlü, Sıla Eziç Aktunç, Sercan Görgüner Bahçeci, Abdullar Emirzade, Atilla Bulancak, Hasan Kaymakam, Hüseyin Ruso, Mehmet Çıldır, Metin Yılgın, Nihat Yılmaz, Ergün Oza, Mustafa Togay.”

 

Yedek üyeler: “MEHMET ÇILDIR, HASAN KAYMAKAM, ATİLLA BULANCAK”

Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin görevleri yapılacak ilk Oda Yönetim Kurul toplantısının ardından belirlenecek.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu