GenelKıbrısManşet

Kamu İşçileri Sendikası tablet bağışında bulundu

“Her Tablet Bir Gelecek” kampanyasına bir destek de (KAMU-İŞ) Kamu İşçileri Sendikası’ndan geldi.

KAMU-İŞ, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın uzaktan eğitime erişimde materyal ve internet eksikliği olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına hayata geçirdiği “Her Tablet Bir Gelecek” kampanyasına destek vererek tablet bağışında bulundu.
KAMU-İŞ Başkanı Ahmet Serdaroğlu beraberindeki heyetle birlikte Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu ziyaret ederek bağışta bulundukları tabletleri bakanlığa teslim etti.

AMCAOĞLU
KAMU-İŞ Yönetim Kuruluna ve tüm sendika üyelerine kampanyaya verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, uzaktan eğitime erişimde materyal ve internet altyapı eksikliği yaşayan öğrencilerin eksikliklerinin kampanyaya verilen desteklerle önemli ölçüde giderildiğine dikkat çekti.
Kampanyayı hayata geçirdikten sonra kısa süre içerisinde toplumun her kesiminden önemli destekler aldıklarını da dile getiren Amcaoğlu, “Her Tablet Bir Gelecek kampanyasına destek veren herkes ülkemizin geleceğine ışık tutuyor, konu öğrencilerimiz olunca toplumsal dayanışmanın en güzel örneği sergiliyor.” dedi.
Kampanyaya daha fazla katkıda bulunulması için destek çağrısını yineleyen Amcaoğlu, KAMU-İŞ tarafından verilen anlamlı desteğin bu açıdan önemli olduğunun altını çizerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu