Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Kamuda örgütlü üç sendika greve gidecek

Kaza Tapu Amirliği’nde personel ve ekipman eksikliği nedeniyle yaşanan sıkıntılar devam ediyor. KTAMS, KAMUSEN ve KAMU-İŞ sendikaları, sorunların çözülmemesi halinde 18 Kasım'da grev yapacaklarını duyurdu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kaza Tapu Amirliği’nde personel ve ekipman eksikliği nedeniyle yaşanan sıkıntılar devam ediyor. KTAMS, KAMUSEN ve KAMU-İŞ sendikaları, sorunların çözülmemesi halinde 18 Kasım’da grev yapacaklarını duyurdu.

KTAMS, KAMUSEN ve KAMU-İŞ sendikaları, Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’nde uzun süredir devam eden personel eksikliği, bina sorunları ve araç-gereç yetersizliği nedeniyle ortak basın bildirisi yayımladı. Sendikalar, yaşanan bu eksikliklerin hem vatandaşa yönelik hizmeti aksattığını hem de çalışanların görev tanımının dışında işler yapmak zorunda kaldığını belirtti.

Sendikalara göre, artan iş yükü ve devam eden personel eksikliği, çalışanların üzerinde büyük bir baskı yaratırken, hata yapma riskini de artırıyor. Özellikle tüm tapu kayıtlarının tutulduğu bu dairede, yaşanan aksaklıklar büyük önem arz ediyor.

Sendikalar, İçişleri Bakanlığı’na bir yazı göndererek, 15 Kasım 2024 tarihine kadar taleplerin karşılanmaması durumunda 18 Kasım Pazartesi günü Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’nde grev uygulayacaklarını bildirdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu